Bebegmhazal 33+4teyim kızlar cok acıkıyorum az önce 1 tabak dolusu makarna yedim normalde tıka basa doyarım resmen ama şuan sadece atıştırms gibi hissediyorum😳😳 son aydayım çok kilo almaktan korkuyorum
Minikmucizem199 Bebegmhazal 34 haftalığım bende hiç doymuyorum ya yedikçe yiyesim geliyor daha önce öyle değildim bu son ayda öyle oldum 😂😂
Edizinannesii Bebegmhazal beni anlatmışsın 37. hafta bitmek üzere ve doymuyorum nasıl bitecek bu günler onu da bilmiyorum 😬
Bebegmhazal Benim gibi olan var mı doymayip daha mı çok yiyorsunuz yoksa kendinize dur diyebiliyor musunuz 🥴
KaanErkan-mom Bebegmhazal tabak tabak yemek yiyorum bir dilim ekmekle. Ne yapayım doymuyorum açım. Makarna pilav vs çok yememeye çalışıyorum
Dilanilngi Bebegmhazal sabah 7’de eşim gidince ağzıma bişey atmadan uyuyamıyorum öyle aç uyanıyorum,asla kendimi sınırlamıyorum acıkınca yiyorum mecbur 😒
MeliSeliMelih Bebegmhazal dur diyorum kilo almaktan çok korkuyorum ve sürekli bebeğime yararınolacak şeyler yemeye çalışıyorum canım tatlı çekiosa bitter çikolata yiorum ekmek hamur işi vs yememeye çalışıyorm
Bebegmhazal Edizinannesii son ayda herkesin iştah artıyor demek ki 😂 neyse son günlerimiz yiyelim Napalim 😂