SevincAk Arkadaşlar tüp bebek prosedürü yaparak hamile kalabilir miyim? Ama endometriozis hastalığım var.
mayis13 SevincAk yani halk arasında çikolata kisti benimde var 2 yok uğraştım olmadı tüp bebeğe başlayacakken süt maydonoz buharı yaptım belime yakı yapıştırdım bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim sende dene
mayis13 Cngul yumurtlama günü yaptım sanırım bir kere yaptım belimde yakıyla ilişkiye girdim araştır sen yinele süt maydanozla ilgili çok post var
SevincAk endometrio ototransplantasyonu ile ilgili belki duydunuz? İnternette okudum böyle durumlarda işe yarıyor.
nazan111 SevincAk endometrio ototransplantasyonu prosedürü yurtdışında yapılıyor. Kıbrıs, Ukrayna, Çek Cumhruriyette. Bu yüzden imkanız varsa bence yurtdışında deneyebilirsiniz.
SevincAk nazan111 Hangi klinikte yapıldığı biliyor musunuz? Adres veya iletişim bilgileri alabilir miyim?
SevincAk nazan111 çok teşekkürler. Bakarım. Ayrıca sizin aranızda bu kliniklerin hizmetlerinden yararlanan var mı? Yabancı kliniklere pek güvenmediğim için soruyorum.
nazan111 SevincAk maalesef yok ama çok olumlu yorumları okudum. Olumlu sonuçların oranı çok yüksektir.