Bireylulmasali gzmkrdg bu kadar erken haftalarda zehirlemez diye biliyorum canım iyice araştır lütfen 🌸
KaanErkan-mom gzmkrdg ilk haftalarda nasıl zehirliyor 🙄 Ben zehirlemiyor diye biliyorum. Bence başka bir doktora gidip bir iki hafta daha beklemek istediğini söyle. Arkadaşımın doktoru sabırla bekledi 🤷🏻♀️
gzmkrdg KaanErkan-mom aradım doktoru beklesem bir faydası olur mu diye sordum. O da “zaten bir faydasını göreceğini düşünsem öyle bir şüpheye düşsem bekleyelim derdim “ dedi😔
balperisi_71 3hafta ölü kalırsa zehirliyor benim bebeğimin 9+5de kalbi durmuş 12+5de gitmiştik hastaneye tam sınırdayms yani öyle dedi doktor acil olarak aldı kürtaja
KaanErkan-mom gzmkrdg Canını sıkma güzelim . Yıpratma kendini . Vardır her şeyde bir hikmet. Olmayınca olmuyor bazen. Doktorunu dinle bakalım😒Geçmişler olsun başın sağolsun , yavrun seni cennette beklyck sana şefaatçi olacak inşallah 🤲🏻
derinsart istanbuldaysaniz benim doktorumu da öneridim cok iyidir bende hicbi doktorun göremediginidw gördü bilgisi de cok fazla gerçekden
gzmkrdg KaanErkan-mom elimde değil üzülmemek sakinleştireyorum kendimi. Gene de teşekkür ederim güzel yorumlarınız için♥️
Mom092 gzmkrdg Diger bebegimin gelisimi durmuştu malesef dusuk yaptım. Sağlıksız bi gebelikse durmaz o ne yaparsaniz yapin😔 bu bebegiminde gelisimi iyiydi ama 9 haftada duyduk kalbini. Hakkınızda hayirlisi olsun insallaah🤲🏻
gzmkrdg Mom092 peki neden sağlıksız oluyor neye göre yani? Anne de baba da sağlıklı ise niye böyle oluyor ?
Mom092 gzmkrdg araştırılmadı ama tiroitlerim oldugu cikti ortaya ve buna ragmen ihmalkarlik oldu ilac flan baslanmadi buda bebegi geliştirmedi sagliksiz gebelik olarak sonlandi
balperisi_71 gzmkrdg yumurta sağlıksız olabilir sprem sağlıksız olabilir ikisi sağlıklı ama birlesimleri sağlıksız olabilir yediğimiz ictigimiz herşey kısırlığı tetikloyor kullandgmz pedler bile engel oluyor Rabbim sağlıkla nasip etsin her isteyene