Melikefurkan Kızlar lohusa gecelik aldım daha kullanışlı olur diye doğumdan önce mi kullanılıyor sonra mi.
Hatunnn Melikefurkan sonradir adi ustune lohusa geceligi🙂) dogum zamani onluk giydiriyorlar cok hastanede sanciyi beklerkende
Melikefurkan Hatunnn Bende öyle düşünüyordum ama annem önce giydirirler dedi önce giymek çok mantıksız dediğiniz gibi önlük giydiriyorlar.
Hatunnn Melikefurkan dedigim gbi bazi hastanelerde snciyi beklerken onluk giydirmemis oluyorlar hatta gecelik giyin muayeneleriniz kolay gecsin diyenleri duydum ama buyuk ozel hastaneler genelde giydiriyor benimki giydiriyor sahsen🙂
Hatunnn Melikefurkan hastaneden hstaneye prosedur degisiyormu bilmiyorm mesela bizde normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatis var
Twinsmom48 Ben lohusa geceliğine o kadar para vermek sitemdim lcw da rahat emzirme gözlü gecelik vardı 2 tane olu aldım bide penti den beyaz gecelik aldım toplam 100 tl.olmadi
Melikefurkan Twinsmom48 Bende çok para vermedim lohusa geceligine indirimleri takip ettim anneler gününde 45 TL ye aldım 90 TL den etiket yarisi 😊