Gulsummyuksel Mucizeninannesi07 11 haftada Öğrenip hemen başlamıştım 🥰çok emin söylemiyorlar ama %80 doğru çıkıyor
Denizzz88 Mucizeninannesi07 banada 11.haftada tahminde bulundu 15 te kesinleşti tahmini. Vardır bi düşüncesi ama emin olmadığı için size söylemek istememiştir ben biraz ısrar etmiştim o yüzden söyledi 😄
Cns3 Mucizeninannesi07 bende 15 haftalığım 13. Haftada doktorumuz erkek dedi bu hafta tekrar gidicem bakalım sonuç aynımı:))
Ozayy Mucizeninannesi07 hamile kaldigimdan beri aliyorum kiz oldugunu duyunca dahada süslü seyler aldim 👄
34_21_23 Gulsummyuksel aaa ne kadar erken öğrenmişsiniz bende 11 deyim henüz doktorum bi yorum yapmadı
Rumeysagnc Gulsummyuksel bende 11 haftalığım doktorum dün Kıza benziyor dedi sarılasım geldi doktora 😂💕
Gulsummyuksel 34_21_23 çok emin değildi zaten ama ben yinede ufaktan hem kıza hem erkeğe gidecek şeyler almaya başlamıştım 2 hafta sonra tamamen kız demişti zaten 🤭
HYM Ozgeeeayaz ikili taramada doktor söylemek için çok erken kimseye söyleme ama kemik yapısı kıza benziyor demişti ve sonuç kızım oldu ☺️❤️
Gulsummyuksel Rumeysagnc bizde kız hissediyorduk eşimle bakışıp ağlamıştık 🥰🥰🥰 sağlıkla gelsinler inşAllahhhh
Cns3 ecemeric bana 13 haftalıkken söylemişti hatta 13. Haftaya yeni girmiştim bebekten bebeğe değişirmiş tabi sen yinede 15-16 da yine gel demişti doktorumuz 😊
19231923 Mucizeninannesi07 ben ayrıntılı da öğrendim 😂 ondan sonra liste yapıp her ay alcaklarımı böldüm 33.haftama girdim daha geçen hafta bitti yıkadım ütüledim çantamı da hazırladım ☺️ Erken doğum riskim var herşeyim hazır olsun dedim
asiltosumm35 Mucizeninannesi07 cinsiyeti 14. Haftada ogrendim alisverisi 25.haftada basladim 28. Haftada esyalari yıkayıp utuledim 32. Haftada hastane cantami hazirladim 😂 gelecege donuk de cevaplayim dedim canim
Rumeysagnc Gulsummyuksel ne mutlu benim eşim çok sevinmedi benim de sevincim yarım kaldı ama moralimi bozmuyorum 😊
Gulsummyuksel Rumeysagnc sonuçta cinsiyeti onlar belirliyor aslında 😂 boşver sen hamileliğin tadını çıkar canım ☺️