Denizzmomm Emine253 söylemiyor canım maalesef bebege bakıyor evet iyi diyor haftasıyla uyumlu ama kaç haftalık bilmiyorum şuan covidim detaylım vardı ona gidemedim 😔 detaylı kaçıncı haftaya kadar bilginiz varml
Mbal Denizzmomm çok ilginç. Benim hepsinde aynı tarih çıktı. Ama çok takılmamak lazım tarihe de, planlı sezeryana döndü 2 hafta geri çekildi mesela.
Eylullllllllll21- Denizzmomm bir hafta önden gidiyor dedi önden gittiği için erken gelmezse 12 mart olacak doğum 😂
Denizzmomm Eylullllllllll21- bana da 10 mart demişti beklenen daha sonra 7 si dedi ama sezeryan olursa şubat sonu olur inşallah sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Cellist61 Denizzmomm hamilelikte covid nasıl geçiyor ? Belirtileriniz nasıl başladı ? Covid testi çok canınızı acıtıyor mu ? Birde uygulanan tedaviniz nasıl oluyor. Malum ilaç içemiyorsunuz
Eylullllllllll21- Denizzmomm cinsiyetiniz ne sizin , daha cok var bakalm nasıl nzmn geleceklerse artk😊
Gupssse Denizzmomm ultrason kağıdında haftası ve tahmini doğum tarihi yazar diye biliyorum yanlış mi hatırlıyorum