BrcuSibell Arkadaşlar 7 +4 hamileyim salı günü doktorum kan tahlilleri ve ikili tarama testi istedi kan tahlinini verdim ikili taramayı yaptrmayi düşünmüyorum herhangi bir sorun olurmu acaba yaptıran ve yaptırmayan arkadaslar fikirlerinizi alabilirmiyim
Esen BrcuSibell ben yaptırdım yatırmasaydım olur muydu tabi olurdu ama içimde hep bir şüphe hep bir endişe kalırdı. Yalnız söylese bir durum var ikili test 11-14 haftaları arasında yapılır doktorun ikili dediğine emin misiniz
Sabrszanne3535 BrcuSibell ben yaptirdim herhangi bi sorun cikmadi icim rahat etti 😊yaptirmama sebebinz nedir
BrcuSibell Sabrszanne3535. Yani oyle geçerli bi sebebi yok aslında kuzenim ve yengem de yeni dogum yaptılar onlar da yaptırmamış çocugun herhangi bir engeli olup olmadigna bakiyolar sakat felan olsa alrcakmsn ki felan gerek yok dediler Blmiyrm yani yaptrsam mi acaba
sudamlasi İkili test öyle zor bişey değil ki yaptırmak istemediğinizi söylersiniz Dr a nedenini sorar ısrar etmez.
BrcuSibell Hatunnn Yani bilemiyorum kaçıncı haftada olduğunu bilmedigim için sormadım da doktora erken degilmi diye zaten henz yaptrmadim
MihmininAnnesi Ikili testte sadece kan aliniyor ultrasonda da ense kalinligina bakiliyor o kadar test içinde cok erken daha
MelekCeylanKaplan Suan senden çok erken istemiş ikili testi benim doktorum 6 haftalıktım doktorum bana 13 haftaya kadar beklememi soyledı ve suan 11+4 um ayın 28 önde yaptırcam çok arastırdım ve bı zararı YÖK için rahat olsun
sudamlasi MelekCeylanKaplan ayın 28 inde benimde ikili testim var aç mı gidiliyo tok mu bi bilginiz var mı
Melisct94 2li test 11-14 hafta dışında yapılmaz bende 12+1im daha. Bugün yaptırdım yaptırmakta fayda var derim. Ense kalınlığında sıkıntı çıkmadı sıra kanda inşallah. 😍🙏🏻 En azından için rahatlar canım zamanı gelince yaptır derim.
Gizem51 Bence 2 li test için erken dr belki başka testleri söylemiş olabilir mi bana sıkı sıkı tembihleri 12 hafta gel diye