Nurunsl 29+5 iz ama yavaş bi bebek çok hareketi yok ve bu beni evhamlandırıyo delirtiyo bazen. Hergünğm aynı saatlerde onu dinlemekle uzanmakla geçiyor acaba hareket ediyor mu diye. Ve bu durum beni yoruyo takip etmesem dert etsem dert 😧 sizlerde nasıl ya ?
MiniKaya Nurunsl cAnm çok hareketli değilse gerçekten bu anneyi evhamlandırıyor dahada çok ben kaç kere doktora gittim bu yüzden 🤦🏻♀️ 39. Haftadaym salı günü nstye girdim nstde bile hemşire kalk otur sağ dön sol dön dedi sürekli hemşire evham yaptı dedm uyuyordur ben alıştm artk 😀 dediğim gibide oldu kendini çok stres yapma buda bebeği strese sokuyor ve hareketi dahada azalıyor doktorum günde 10 kez kasılma kayma toplanma bile hissediyosan yeterli illa sert bi tekme bekleme demişti
Cns_33 Nurunsl canm cok dinleme bence pozisyon degisiyor artik büyüyor yeri daralıyor uyuyor yani kotu düşünme olabilir hareker ediyor sonucta🤗
Ksnskssndmslmmxn Nurunsl 27+6 günlüğüm çok az hareket edıyo az önce eşim aradığında gelıp hastaneye gtcektık korktum hareket olmadığı için ama hareket etti çok şükür bunca ay nasıl geçicek böle 😊
Nurunsl MiniKaya bana da öyle dedi günde 10 kez. Oluyo günde 10 kez ufak vurmaları dönmeleri de sayıyorum. Zaten zor hamilelik geçirdim bide bu hareket meselesi iyice paranoyak oldum 😢 sizin ne güzel çok az kalmış. 🙏🏼 Daha doktora gitmedim bn ama bu gidişle sizin gbi giderm bnde 😑
Nurunsl Ksnskssndmslmmxn hiç sormayın zaman da geçmiyor 😟 yani bide belli düzeyde hareket etmesi lazım. Az edersede sıkıntı. Doktorlarda bunu söylüyo iyice evhamlandırıyo😒
Seherkaraca Ksnskssndmslmmxn bende 27+6 dayım :) dün aynısını yaşadım. Bebek hareket etmiyor gibi geldi 2 gündür doğru düzgün. Doktora gittim dün korkup :) her şey yolunda dedi doktor, her zaman hareket etmez zaten korkma dedi