Gamzebilginn Arkadaşlar merhaba 24+5 hafta ıcındeyım . Akıntı fazlalığı bazen çok ıslaklıgı hıssedıyorum bazende az oluyor sızdede öylemi acaba 🤷🏼♀️
Sedoss0650 Gamzebilginn bende 24+5 hamileliğimn başından beri çekiyorum şu gibi ıslaklık oluyo doktor vagi flora verdi hergun düzenli kullanınca azaliyo ama 1 gün aksatınca yine geliyo biktim o yüzden insan korkuyo bir yandan da şu olur ne diye rabbim sağ salim kucagimza almayı nasip etsin inş 🙏
Ataninannesi kalben_duam canım benim bende ped kullanmayı düşünüyordum ama sağlıklı değilmiş o kadar yoğun akıntı olduğu için o ped orayı kötü yaparmış istersen kendinde bi araştır 🙏
Sebis3232 2.kere sordum doktora canım hamilelik boyunca normal dedi kötü koku farklı renk olmadığı zaman tabi
istanbul3434 Sebis3232 bende renk farkliligi da var sari-yesil akinti. Kotu koku ve kasinti yoksa normal dedi doktorum. Renk degisikligini doktora bildirmek lazim tabi ki belki enfeksiyondur ama gorur gormez de endiselenmemek lazim olabiliyor.
Gamzebilginn Sebis3232 koku yok renk açık sarı pedde takıyorum tabi bazen ustuste gelıyorsa daha sarı olablıyor
Gamzebilginn Sedoss0650 aminnn inşallah bende aıle hekımine ıdrar tahlili vericem neolur neolmaz dye bir yakınımdan heray doktor ıdrar tahlılı alıp ıdrarın rengıne berraklıgına bakıyormus ama maşallah bızım doktorlara sormadan söylemiyorlar 🤷🏼♀️
Sedoss0650 Gamzebilginn şeker yüklemesi yaptıracam bende onda idrar kan alıyorlarmış onda çıkar zaten
Sebis3232 Gamzebilginn ped kullanma canım hava alması önemli iç çamaşırlarını da utule idrar kültürüne baktirdin mi hiç Bende üreme çıkmıştı ilaç kullanmıştım gebelikte çok tekrarliyo
Gamzebilginn Sebis3232 evet bugun idrar tahlili verdim aile hekımıne aklımda kalmasın ama idrar ile akıntı farklı seyler dedi aile hekımındeki hemşire
minicikanne Benim gebelikten öncede akıntım oluyordu ama şimdi fazlalaştı sanki. Günlük pedde kullanmak istemiyorum. Sürekli değiştiriyorum çamaşırımı.