Asenadgdvrn80 58 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum 3 kilo aldım bebek 500 gramsa örneğin diğer 2 buçuk kiloyu ben mi aldım ☹️
Bgs Asenadgdvrn80 çok az almışsın neden bu kadar astın suratını. 22+4 üm 9 kilo aldım. Boyum 1.75 54 ile hamile kaldım 63 kiloyum şu an. Bebek 21. Haftada 472 gramdı 🤣
Bgs Selinbam valla zaten hamile kalmadığım zamanki gibi yemek şeklim. Az az sık sık yerim ben yıllardırda kilo alamıyordum bi hamile kaldım pat pat artıyor o tartıdaki rakamlar 🤣
Bgs Ada34 olur mu 9 kilo nerdeeeee 2,5 kilo nerde. Benim bi arkadaşım +35 kiloyla girdi doğuma o da benim gibi hiç kilo alamazdı bu gidişle bende 35 i görürüm her halde 🤣
Rehile Bende 3kg aldm 600 gram bebek plasemta ee suyunu fln katarsan 1.5 bebek 1.5 da bana ayit 🤣 24+0
Mapleleaf Rehile seni gördüm mutlu oldum hamileliğimin ilk günlerinde cok sık gördüğüm isimlerden biriydin nasıl gidiyor
Rehile Mapleleaf yaa 😊 Bende mutlu oldum bak şimdi Şükür iyi gidiyo🤭 tekmeciklerle Uyanıp uyuyoz sizin nasl gidiyo
Mapleleaf Rehile cok sevindim 💙 benim de çok şükür 🙏 cinsiyetimiz erkek yeni yeni hareketlenmeye basladık biz de cok mutlu oldum hamileliğimin en basına gittim seni görünce o zamanlar kalp atıslarını konusuyorduk saglıcakla gelsin bebişler 💙
Rehile Mapleleaf Yaa İnşAllah 🤭🤭 Evet yeni yeniyken Ayy Belirti aramalar felan vardı demi🤣 Maşallah😊size bizimkide Sahada sanki🤣 Benmde erkek🤭🤭