Ulkumom Selam kizlar nasıl gidiyor gebelik:) kaçar kilo aldınız :) ben sanırım çok aldım. Boyum biraz uzun çok göstermiyorum kiloyu ama epey aldim.. 68 kilo ile gebe kaldım şuan 80 kiloyummmm ne yapacam bilmiyorum :( boyum 1.72
_eylul09 Ulkumom bende 28+2 yim . 58 kilo ile hamile kaldım en son kontrolde 68 dim ama bence 70 olmuşumdur. 😁 boyum da 1.70 galiba bende çok kilo aldım 🤗
monaroza Ulkumom Bizde 30 haftalık olduk bugün 5 kilo aldım daha bir sorunumuzda yok çok şükür ama göbeğim küçüldü birkaç gündür ona kafamı takıyorum doktorum da dönmüş olabilir hareketlerini hissetmezsen gel bakalım dedi ama o kadar hareketli ki hala öyle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 😊
Selinbam Ulkumom bnde aynı 29 da 80 olurum canım boyum 173 kilom şu an 75 oldu bile 9 kg aldım daa 22. Haftafaym napalım doğuralm veririz 🧿😍
Mahbuss Ulkumom 29+4teyim 54 le başladım 60 kiloyum şimdi 🤭 boyum 165 vücudumda pek değişiklik yok gibi karnım çıktı sadece oda daha 2 3 haftada çıktı
Nesrincente Suan 27 oldum bende 24 haftalıkken 68dim 2 kılo falan almısım dır diye tahmin ediyorum 70 falan olmususmdur 64 ile basladım bende