Gamsseee 21 haftalık hamileyim iki gün önce doktora göründüğümde düşük tehlikem olduğunu söyledi 5 kutu iğne verildi iğne işe yarar deme yavrum bana tutunur
WmonallissA Gamsseee benimde geçen hafta kahverengi kanamam oldu, 17 haftalık hamileyim bana da doktorum 5 tane iğne verdi. Haftada bir vurunuyorum. Bir şey olmaz Allahın izniyle, iğne kanamayı önlemek için iyi dedi doktorum.
Ataninannesi Birden bire mi oldu sebebsizce yoksa ilişki vs ağır kaldırma vs vs şeyler yüzünden mi canım. Allahım ona tutunma kuvveti versin
Gamsseee Ataninannesi vajinada iğne batması bide sağa sola dönerken ağrım oluyo sabah namaza kalktım tuvalete gittim nokto nokta kan gördüm karantinadaydik ambulansı aradık bizi hastaneye götürdüler sadece düşük tehliken var dendi başka hiç bsiy denmesi Allah razı olsun inşallah cnm
Gamsseee Ataninannesi özele gidiyordum sonra devlete geçtim bı kere devlete gittim sonra karantinaya alındik salı günü bitiyo karantinam zaten direk eski doktoruma gitcem
Gamsseee Ataninannesi İnşallah çok çok amin Allah razı olsun eşim korona oldu ben temaslı olduğum için karantinadayim
Gamsseee WmonallissA İnşallah öyledir Rabbim sağ salim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
WmonallissA Gamsseee Gamsseee iğne haptan daha etkili dedi doktorum, içiniz rahat olsun inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemi 🥰
prensimgeliyor1 Gamsseee iyice araştır öyle vurdur bence .. başka doktora da görün … Yine senin tercihin tabiki . Umarım birşey olmaz , dualarımız seninle🤰🌸🌺