mvldee Bende 25+5 Bi tane oğlum var 22 aylık simdide kızım olacak Allah nasip ederse mide yanmam başladı geceleri cok dönüyorum başka sorunumuz yok cok şükür 🙂
Ebruelif72 aysedemirucar benim ilk gebeliği m de çatlak oluştu geçmedi de. Çok erken çatlak için yağlar oluyor onlar da kullanmak gerekiyor ikinci üçüncü aydan itibaren ben bilmediğim için çatlamış dim.
Glakky1 aysedemirucar benim hamilelikte önce sporda çatlagım oldu şimdi de oldu Birşey yapmadım öyle duruyor
aysedemirucar Böyle arada otuzun haftada da yazlm 31 32 3 haftada olanlar gibi hakkaten günler geçmiyor korona bı de eve haps etti ne bı yere gdebiliiyirz gezmeye ne de kabul edebiliyorz evde elizmd telefon happy momlarda eğlence arıyorm😂
Glakky1 Armessemra Hayırlı cumalar 🌸 Geldim ben doktordan kızım 1.250 gr olmuş maşallah, şeker yüklemesi yaptırdım birde rutin degerlerim için kan verdim sonuçlarım daha çıkmadı❤️
Armessemra Glakky1 masalalh bebisin gelisimi gzelmis saglikla gelsinler insallahh sana kac mg seker yuklediler bana 50 mg içtim yarik saat sonra birsz rahatsizlandim ama iyiyim simdi ondan mi oldu daha baska biseydenmi bilemedim 2 kilo almisim gecen ay 5 kilo almistim 🙈
Glakky1 Armessemra Birde kızımın gelişimi normal haftasından önde. Gidiyor 28 haftalık vücudu şuan normal de. 26+5
Esra2506 Arkadaşlar aranızda hareketlerinde azalma olduğunu düşünen var mı? Ben dün akşamdan beri çok az hissediyorum hatta yok denecek kadar az. Hatta hissettiklerimin gaz mı hareket mi ayırt edemiyorum. Oysaki 28. Haftadayım. Tedirginim.
Glakky1 Esra2506 çok ayakta durduysan o yuzden olabilir, Bi günü Bi gününü tutmaz ki hareketlerde. Bi gün çok hissedersin Bi gün az
Seherkaraca Esra2506 benimde aynı canım bugün 28+0 olduk. 2 gün önce tedirgin olup doktora gittim normalmiş, her zamam hareketli olmaz zaten dedi. Yürüyüş yapmamı söyledi