Minigim20 iremkocer leblebi çubuk kraker en iyi arkadaşım oldu canım zaten evde kocam da alıştı stok yapiyo haftalık genelde kız bebeklerde bulantı daha çok oluyormuş diyorlar ama sen şanslıymissin valla ben ilk 3 ayı aç geçirdim 🙂
iremkocer Minigim20 valla ben nasıl bir migdeye sahibim anlamış değilim normalde de sürekli yerim o yüzden sanırım sadece birşeyi çok kacirdigkmda istifra ettiğimi biliyorum o kadar 😁🤭
Hypatia Hepimizi rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebişleriöize🙏 Bize de 15.haftada büyük ihtimal kız,göstermiyor ama kıza benziyo dedi,detaylıya kadar beklicez bakalım,17+4 olduk şimdilik,3 hafta daha nasıl dayancaz bilmiyorum😃😃
iremkocer Hypatia insan sabredemiyor ki önemli olan sağlıkları ama acaba cinsiyeti ne kime benzicek demekten kendimizi alikoyamiyiruz 😁😁😁
Ozgnzgn iremkocer 17. Haftaya başladım ben de çok şükür rahat geçiyor kız bebiş bekliyoruuzz hayırlısıyla 🥰🙏🏻12. Haftada da büyük ihtimal kız demişti doktorum bu gidiişimde çok daha fazla inceledi uzun uzun baktı ve kesin olduğunu söyledi ☺️
Gul2127 Bende 14+5 günlüğüm kızlar cinsiyetini öğrenemedim ama bu hafta kasık ağırlarım oldu sizde de oluyor mu bide çok sık tuvalete gidiyorum tecrübelisiniz önde olan arkadaşlar
Leyla2020 Gul2127 karin ve kasik agrilari oluyor evet. 18+2 deyim ben. İdrara cikmayi hic sorma. Sabahin 6 sinda uyandim, simdi de uyuyamiyorum 😀
iremkocer Gul2127 valla bu benim ikinci gebeliğim ikisinde de nerdeyse wc den çıkamıyorum diyebilirim. İlk bebeğimi doğurdugumda oh demiştim 😁😁😁
Nisanurunannesi3850 Çok şükür bulantılardan kurtuldum idrara cıkmak zorluyor sadece☺şuan 18+5 günlüğüzz 11. Haftadan itibaren doktorumuz kız gördü🤗🌸nasipse kızımız geliyor
Gulsen4224 iremkocer aynen cnm rabbim cümlemizin bebeğine sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin inşallah ❤️
Cicekduru 18+3gunluk cinsiyet tam belli degil ama kiz gibi dedi doktorumuz 21 nisanda dogacak unsallah ikinci hamileligim bitane kizim var oda 21 nisanda dogmustu ikisininde dogum gunleri ayni olacak baklm
MervErdo 19+5 olduk bana taa 12+5te erkek demişti detaylıya da girdik erkek dedi yine kız bebeğe hasret bi aileye torun geliyo 😂 kaynanam dedi ben rüyasını gördüm senin kızın olcak dedi üstelik doktor yanılmıştır diyodu ,😂😂