kindersurprise Merhaba kızlar adet gecikmemin 7.gününde betam 253, iki gün sonra 677 ve iki gün sonra 979 çıktı çok açık kahvemsi akıntım oluyor dünden beri sizin beta artışlarınız nasıl ve lekelenme yaşayanınız var mı?
Rbs111 kindersurprise son verdiğiniz kan değeri iyi çıkmamış takibi bırakmayın. Bende hcg baktırmadan önce kanama oldu geçti hcg 335 çıktı 2. Gön sonra 612 . Bana az geldi 2 kat artmadı Tam olarak . Hafif ağrım var bakalım 2. Bebeğim bana tutunabilecek mi
nurdane3504 kindersurprise benimde ilk 532 çıktı dün verdim bide kan iki gün sonra ta yaptırdım yani tahmini ne kadar çıkması lazım adetim düzensiz kaç haftalık oluyor bilen var mı bide
kindersurprise sevimlieyuboglu61 bana da öyle geldi korktum açıkçası fakat farklı bir kurumda vermiştim sonuncusunu ve dün sabah verdiğim kan sonucu bugün sabah çıktı kanı beklettiler mi acaba ve bekleyen kanda değer daha düşük çıkma durumu var mıdır bilemiyorum
kindersurprise nurdane3504 sadece bir kere verdiniz 532 mi çıktı? İki gün sonraki değer iki katı artması bekleniyor sağlıklı gebeliklerde sizin ikinci verişinizin sonucu çıkmadı mı henüz
kindersurprise Rbs111 benim de yarın doktor randevum var keseyi görmek için çağırmıştı inşallah güzel haberler alırız
Dilanmutlu kindersurprise bana o zaman doktor keseyi görmem için 1000 olması lazım hcg demişti ama pozitif düşünün gittiğinizde keseyi görecektir inşallah
Dilanmutlu kindersurprise isterdim ikiz olmasını 😍 ama hayır ikiz değil benim 2 kat yerine 4-5 kat arttı. Gayet iyi olduğunu söylemişti doktorum suan 7+5
Betulmtn kindersurprise malesef sağlıksız gebelik gibi görünüyor. Mutlaka takip edin düşüşe geçebilir bu değerden sonra. Benim ilk 143 çıktı 2 gün sonra 507 çıktı. 4 gün sonra 1000 Di. Ve kese bile görünmedi. Doktorum sağlıksız gebelik dedi. Dua edelim ki düşüşe geçsin düşüşe geçmezse dış gebelik tir demişti. 2 gün sonra tekrar olcturdum 800 dü. Kimyasal gebelikmis. Kanama başladı ve tamamen sıfırlandı degerim
Betulmtn kindersurprise aslında hayır. Ama okadar etkilemez dedi doktorum. Az Bi fark olabiliyor dedi.
Arifcaninannesi kindersurprise cnm benim ilkbetam adetten birgün sonraydı 24 çıktı iki gu nsonra 67 cikti kan vermeyi bıraktım dün kontorle gititm bebeğimin kalp atışını duydum
kindersurprise Arifcaninannesi maşallah size💕 ben kontrolü bırakamıyorum birtürlü keşke ben de bırakabilsem ama aklım orda