Zeynep5858 38+4 haftalığım 24 kasıma gün almıştık gece 5 de suyum geldi yatırdılar sezeryana alıcaklar dua edermisiniz korkuyorum :(
Melmur Zeynep5858 hiç korkma canım bol bol dua et oku korkularını alır Allah yardım eylesin sağlıklı sıhhatli evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
DeryaMirac Zeynep5858 hiç korkmayın yavrunuza kavuşuyorsunuz sevinin 😍 Rabbim yardımcınız olsun kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🤲💕
pitircikannesi1 Zeynep5858 rabbim sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canim allah yardımcın olsun
Bellaaa Zeynep5858 ederiz. Inşallah saglikla al bebisini. Inşallah kolayca hemencecik geçer ağrı sizi.. ♥️🙏
Cennetulmeva Gözünüz aydın ❤️❤️ Rabbim yardımcınız olsun yüreğinizi ferahlatsın🌺 geliyor cennet kokulunuz inşallah🌺
Mizgin2020 Zeynep5858 korkma canım ne güzel annelik duygusunu tadicaksin veren rabbim yardım da eder Rabbime dua et gerisini düşünme canım benim
Dilanilngi Zeynep5858 gününüz gelmiş nasıl olsa Kolay doğumlar,merak etmeyin ben hep 38’li hafta da doğurayım diye dua ediyorum sağlıkla büyütün bebeğinizi🙏🏻