Aysegul1612 Demir ilacını kullanan varmı varsa ishal oldunuzmu zaten sürekli tuvalete gidiyordum ishalden sonra ciddi anlamda tuvaletten hiç çıkamıyorum
handesen73 Yeniannezehra bunun cozumu yok canim malesef hatta alis bnde oyleydim simdi 36 haftalik olduk hala wc salondan cok ugradigim yer oluyor bebisler baski yapiyor mesaneye😋😋 doguma kadar idare edicez
Aysegul1612 handesen73 bende öle biliyordum yan etkilerine baktım ishal yapıyormuş inşallah çok uzun kullanmam yoksa halim duman
handesen73 Aysegul1612 fazla demir eksikligi yoksa cok kullanmazsiniz bana doguma kadar kullan dedi doktorum ama asiri rahatsiz oldugum icin biraktim
Melike95 Yeniannezehra merhaba ben 8+4teyim ve gece 2 3 kere kalkıyorum gün içinde de sık çıkıyorum rahim büyüdükçe artar dedi doktor idrar kesesi ne baskı yapıyomuş
Aylayla Yeniannezehra bende onuncu haftadan 22. Haftaya kadar çok sık tuvalete gittim bebek aşağıda olduğu için baskı yapıyorsu hatta öyleki bazen hapşırınca tutamıyordum ama şimdi 27 haftalık oldu bı defada kaburgama doğru baskı yapıyor tuvalet aorunu bitti kaburga başladı