Ydgrshn Kizlar sanırım covid oldum sabahyataktan kalkamiyorum eklemlerim kopuyor atesim de var 38C hastaneler daha kotutest vermeye de korkuyorum 8 haftalik hamileyim bebegime birsey olurmu gitmesem parol iscem 4 satte bir meyve sebze yesem atlatirmiyim
Busra34ybg Ydgrshn bence ihmal etmeden git doktor kontrolünde olmanda fayda var olan olmuş zaten tedbirlerini al ve git çünkü gebelikte kovid olan bazı gebelere kan sulandırıcı falan verildiğini duydum riske atma ne kendini ne bebeğini geçmiş olsun
Sisi Ydgrshn çok geçmiş olsun canım imkanın varsa özele git derim çünki devlette çok sıra oluyor covid değilsen bile olursun orda zaten👎
Rose87 Ydgrshn kovıd olduguna emınsen ozel hastaneler testını ucretını alıp yapıyolar kovıdsen para ıadenı yapıyolar kovıd degılsen paran gıtmıs oluo 250 tl cıvarı
Ydgrshn Rose87 bizim.buralarda oyle birsey yok ozellerde olsan da olmasanda aliyolarlar test parasini
Ydgrshn Rukiyeee1 Nurtas04 nerden cıktı bu virus denen sey yaa cok kotu hamilelikte faln insn sadece bebegini dusunuyor
Nurtas04 Kızlar gebelere öncelik tanınıyor. Bende test vermeye gitmiştim gebe olduuğumu söyleyince öncelik verdiler bilginiz olsun