Oncelikle merhaba herkese .. Hamileligimin ilk basindan beri hep bu sitedeydim ve surekli dogum hikayelerini okuyarak bende ne zaman dogurucam diye merak edip duruyordum veeee nihayet bende normal dogum ile dogurdum😀😀😀 Hamileligimin en basindan beri sikintisiz hareketli bir hamilelik gecirdim son aylarimda migde yanmam cok oldu sadece onu da sut icerek gecirmeye calistim … 37. Haftadan sonra 1 saat yuruyus ve squat yaptim gunde 100 tane .. Tavsiye ederim cok ise yariyot…Dogum yapali 5 gun oldu ancak firsat bulabildim yazmaya ..gelelim dogum hikayeme 😀😀😀 40+4 de cumartesi gunu saat 16:40 da dogdu benim guzel kizim bir onceki gun doktor kontrolum vardi sancim falan cikmamisti ama bebek kanala girmisti acilmam 3 cm di .pazartesiye kadar kendisi gelmezse suni sanciyla dogumum baslatilacakti oyle karar almistik.. Cuma gecesi hafif adet sancisi gibi agrim basladi ama yine yalanci sancidir diye dusundum umursamadim o gun oglene kadar uyudum guzel bir kahvalti yaptim agrilarim daha belirginlesmeye basladi belim de de agri vardi ilk hamileligim oldugu icin anlamadim ne oldugunu ve evde bekledim siddeti git gide artmaya baslamisti 5 dk da 2 defa sanci giriyordu ve ben her sanci geldiginde squat yaptim agrim geceseye kadar oglen 12 den saat 3e kadar evde cektim sancilarimi ama beni yormadi ben baslangic zannediyordum sonra doktorumu aradim gel muayene edelim dedi evden cikip hastaneye yuruyerek gittim evime 10 dk arasi vardi hastanenin .. Neyse dogumhaneye girdigimde saat 15:45 di doktor muayene etti ve aciklik 7 cm olmus doktor sok oldu . hemen yatisim yapildi hazirladilar beni sancim yine dayanilmayacak gibi degildi normal geliyordu bana doktor yarim saat sonra suyumu patlatti ve acilma bir anda 10 cm oldu o sirada lavman ,covid testi ,yatis islemleri falan onlarla ugrastim derken bebek coktan cikmaya hazirmis ayakta bir iki defa ikindim ve benim tuvaletim geldi diyince ebe hemen catala aldi beni doktorum geldi ve bit kac ikinmadan sonra saat 16:45 de guzel kizim merhaba dedi bize 😍😍😍 3 tane dikisim oldu onu da estetik amacli atti doktorum kizim 3240 gram 50 cm dogdu ..bebegim suan kuvezde solunum sikintisindan dolayi insallh yarin taburcu olacak .. 67 kiloyla hamile kalip 78 le doguma girdim 3 gunde 7 kilosu gitti bile .. kusura bakmayin biraz uzun oldu insallah dogum bekleyen herkese moral olur ben hep okuyarak moral buluyordum
Depend hayat kurtarici tavsiye ederim hepinize guzel ve saglikli dogumlar dilerim 😀😀