Heycandoluanne Kizlar bugün çatı muayenesi oldum doktor tam sınırda , ilk normali deneriz zorlarsa sezaryana alırız dedi . Tabi o an panikten soru sormak aklıma gelmedi . Sınırda ne demek ? Bir de Doktoru senin çatın dar diyipte normal doğum yapan var mı ?
Mineee123 Heycandoluanne ben de çatı muayenesi oldum olduğumu anlamadım resmen iki parmağını soktu sadece tamam çatın uygun dedi bu mu normalde çatı muayanesi
Smyy34 Heycandoluanne acaba kanalami indi bilemedim 😂 bnmde çatı muayenesi bı kaç gün sonra umarım acitmazlar
Annem1 Heycandoluanne ben normal yaptım canım dar olunca zorlanıyor benim bebeğim küçüktü yinede çok sancı çektim sanırım küçük olması normal için avantaj idi. Doktor oyle soyledi. Erken doğum yaptım ben 34+2de
Heycandoluanne Smyy34 bende kendimi çok kastım ,korkarak gittim. Ama asla korkulcak birşey yok 5 saniye falan sürdü sanırım . Deneyim konuşuyor korkma 😂
Heycandoluanne Diclem1234 37 de oldum ben. İnternetten okuduğum kadar da eğer herşeyiniz normalse doktorunuz 37 de yapıyormuş
Smyy34 Diclem1234 değişiyor 37 de yapanda var misal bana 38 39 haftada dedi ama doktora gitmem sanırım 40 haftaya girmemle bir olacak o yüzden o zaman olcak
Nursahcan Ben doktora 37 de gittim yapmadı 37+6 da gittim bugun sabah gene yapmadı simdi 38 oldum salı gunu gidicem kontrele o zamn yapar sanırm