Meloss37 yok cmm kimse bakıcak yok kızım büyük kardeşine sahip çıkarda işte gece olması korkarlar diye gidemiyorlar evin içinde yürüş yapıyorum geçmese artık giderim bu ara hayırlı olsun oğlunuz çok erken doğmuş bnim ki bi erkek bi kız dedi en son kız dediler TM da emin değilim erkek mi kız mı diye ama 9 yıldan sonra gelen bebek bu hamileliğim digerlerine göre rahat geçmedi ondan Doğum sancısını da unuttum yani kızım 13 yıl önce Doğudu oğlum da 9 yıl önce oğlumda sancım yok suyum gelmedi acıkmam yoktu br hafta doğumuma vardı suyum azalmıştı doktor haftaya Doğum olacağı için yeteli demişti bebeğin hareketlerini takip et azalma veya hissetmesen gel demişti Bnde panik yaptım hareket eden bebeğim hareket etmiyor dedim bni yatırdılar ertesi gün de Doğum yaptım suni sancıyla onun için Doğum sancısını pek bilmiyorum kızım da ara ara gelip giderdi sancı suyum gelmedi nişan geldi gece hastaneye gitim ertesi gün Doğum oldu yani pek anlamadım acemilikten mi bilmiyorum o sancıyı unutum bunda şuan cok acemilik yaşıyorum resmen