Anne54 Kızlar gribim geçmek bilmeyince ağrılarım artınca dayanamayıp hastanede covid testi yaptırdım acildeki doktor parol kullanabileceğimi söyledi ama kendi doktoruma soramadım aklımda kaldı her hamile kullanıyor dimi parol ilacı bi zararı olmaz 😔😔
Ayseege6156 Anne54 evet canım ben covid geçirdim yüksek ateşle 10 gün boyunca günde 5 tane parol alıyordum 3 saat aralıklarla parolun bebeğe hiç bir zararı yok plesentasından geçmiyor korkma bunu bana çok fazla doktor söyledi bir iki doktor değil ama sen kendi doktoruna yinede sor için rahat etsin
Babymmm Anne54 kullan canım zarar olmaz ben de içiyorum grıbım başka ilaç içme aklında olsun süt verirken bile içiliyor parol şifa olsun bende gribim cok zor geçmiyor
Denizkubra Anne54 ben dis agrisi icin kullandm gunde 3 taneye kadr kullablrsn bir zarari yok demişti doktrm
Anne54 Babymmm hamilelikte grip çok farklı bi hastalık gibi neyin nesi anlamadım teşekkür ederim canım içicem bende 🙏
Babymmm Anne54 şifa olsun canım oğlumdan geçti canım dikkat et kendine c vit yemelisin benım dudaklarıma bile vurdu hep yara
Ayseege6156 Aysenursarikaya12 içtiğim zamanlarda düşüyordu gündüz daha iyi oluyordu ateşim gece sıtma titreme ateş hepsi geliyordu yeniden gece uyukudan bile kalkıp içiyordum 10 günde 7 kilo vermiştim ben çok ağır atlattım
Aysenursarikaya12 Ayseege6156 geçmiş olsun rabbim şifa versin insAllahh bende 3 gündür şiddetli baş ağrısı ateş kulak omuz ağrısı çekiyorum acile gittim serum taktılar ama hiç bi ise yaramadı parol verdiler onu denicem inşallah iyi gelir