Leylim Bizde bugun 14.haftaya girdik baş ağrısı ataklarım çok oluyor tutunca iki gün yerden kalkamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
ogrencianne35 [silindi] bizim 9 haftalik benim de karnımın ici acıyor büyüdüğü için sanırım bilmiyorum 😂😁
Zafsim0801 18+3 haftalık hamıleyım gündüz bisey yok ama gece yatınca bel agrısı vc ye gitmekten uyku nedir bılmıyorummmm
Bernademet Melisimmm bende aynı şekilde ya çok şükür agrim yk fakat aşırı dönüyorum sağa ve sola birde geceleri birden bire hep uyanıyorum öylece 1 saat belki tekrar uyumayı bekliyorum
Eliiifff Bernademet sadece ben mi öyle oluyorum diyordum :) aynı durumdayım sizinle hem dönme hem de gece aniden uyanıp tavan izleme 🥺
cilemuslu Bizde 15 +1 2. Gebeliğim bir agrı yok sadece yemek yiyemiyorum yediğimdede bir ton yemek yemiş gibi oluyorum bir kızım var şimdide oğlumu bekliyorum 🌸
Nurcan_dogan Bizde dün 14+4 iken gittik doktora bir kızımın olacağını öğrendim sonunda gösterdi kendini cimcime 😘😍🤣
[silindi] Melisimmm ben de bir sağa dönüyorum bir sola uyuyamıyorum bir türlü uykuya zor dalıyorum ama gündüz olduğum yerde uyuyorum 🙈🙈benim bulantı çok şükür geçti gibi kuzum
[silindi] Aryam-15-15 benim de şükür daha yanma olmadı canım ama bir hafta önce aşırı mide ağrısı çektim
[silindi] minikbaby06 bazıları gebeliğin sonuna kadar yaşıyormuş bunları canım ben kızıma gebeyken 15ten sonra rahatladım
[silindi] gozde_oncesaglik ahh amin kuzum aminnn bir an önce geçse de şu salgın içimiz rahat kontrollerimize gitsek 🤲
Seyda08 [silindi] kendimdende şüphelenmeue basladim cokmu kilo aldimda cikti acaba doye düşünüyorm bazen😂
LeylaPiriyeva tubacifci93 maşallah canim sağ salim alirsin kucağina işallah.bidaha gitdinmi cinsiyyeti öğrenmeye yoksa?
tubacifci93 LeylaPiriyeva 12 haftamda büyük ihtimal erkek bebek dedi 14 hafta 2 günlükken kontrole gittim sordum tekrar erkek dedi bu arada riskli bi gebelik olduğundan perinatolog a gidiyorum