Nurunsl Bazı bebekler çok hareketli olmuyor ama şükür ki sağlıklı oluyor ve doğuyor. Ve sanırım benm ki de çok hareketli bir bebek değil (29+5) Böyle olanlar varmı bu süreçte?
Kzanasi Nurunsl benimde canim 34+4 olduk hala çok hareketli değil baya sessiz sakin hatta doktoruma dedim hissetmiyorum pek diye ama çok şükür ki sağlıklı herşey yolunda çok dua etmiştim akıllı uslu olsun diye belki de ondandır diyorum😊
Bsragrblk Nurunsl Benimki de de hareketsiz şuan 14 haftalığım cinsiyeti öğrenemedik bile her gittiğimiz de ya uyuyo ya oturuyo dönmüyor 🤗 hareket etmesi için napabilirimmmm🤗
9ay10gun Nurunsl bende kızımın hareket etmediğini çok tembel olduğunu düşünüyordum:) meğer o gayet hareket ediyormuş ama ben hissetmiyormmusum ulttasondada ntsde sürekli hareket halinde belki sizinde öyledir
Erva2545 Nurunsl bu 2. Gebeligim kizim cok hareketli bir bebekti doğdu yine ayni 😂 2. Bebegimin cok fazla hareketi yok yada ben farkinda değilim bilmiyorum
Nurunsl Kzanasi belki de 🤷🏼♀️ Günde 10 kez hareket ediyor mu yine de ? Sanırım bnmki gbi hareketleri kuvvetli değil
Nurunsl 9ay10gun ultrasonda çok dikkat etmedim doktorda bir şey söylemedi bununla ilgili ama … kaçıncı haftadasınız ?
Caglacmrt Ayni durumdan bende sikayetciyim,27 haftalik olduk fakat hic bir sekilde hissetmiyorum son zamanlarda,onceleri daha cok oynardi,bugun dayanamadim artik gittim doktoruma,oynuyor bak dedi ama ben hissetmiyorum yani,ama.sukur saglikli😇
Nurunsl Caglacmrt evt şükür :) bnmki genelde ultrasonda arkası dönük bu zamna kdr yüzünü göremedik daha
Aloneanqel Nurunsl 27+5 iz. Benim kızım da çok sakin. 2 güne 1 anca 2 kere ya vurur ya vurmaz. Doktora sordum gidince gayet sağlıklı (çok şükür🙏🏻) dedi. Yusuf ve Meryem sureleri açıyorum hafta da birkaç kere dinletiyorum yavruma akıllı uslu olsun diye. Acaba ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Bende çok istiyorum şöyle vursun tekmelesin kendini az belli etsin ama hep uykucu hep uykucu. 🙈🙈 doktor az salladı karnımı ultrason da bakarken uyansın diye yüzünü bir astı bir çattı kaşları nasıl kızıyor görmeniz lazım 😂🙈🙈😍 resmen aşık oldum yavruma tipini yediğim ya uyuyan güzelim benim😍😍😘☺️
Nurunsl Aloneanqel 😀 maşallah her bebeğin karakteri farklı oluyor işte. Gün içinde bazı anlarda sürekli dinlerim onu ve bunu yapmaktn yoruluyor insan 😟
Cemrenur Nurunsl 35 haftam bitiyor daha bir kere öyle dışardan izleyecek kadar doğru düzgün tekmesi yok. Hele bu son günlerde donmelerini hissediyorum sadece ne tekme ne bişey 🥰 umarım çok akıllı olur. Bu arada gelişimi ve sağlığı çok iyi şükür doktorumuz biraz üşengeç dedi hareketleri icin😀😀😀🤣🤣
Nurunsl Cemrenur bu zamana kadar evhamlanmadnz mı hiç hareketlernden dolayı😬 gün içerisin de güçsüz mü hareketleri ??
Cemrenur Nurunsl çok evhamlandim her gittiğimde söyledim kordondaki kan akışına kadar dinledi doktorum ama hicbir sorun yok sonra doktor kendi söyledi zaten her bebek bir değil diye. Sanırım bana çekmiş ben de annemin karnindayken oynamazmışım hiç hatta hamile olduğunu unutuyormuş kadincagiz🤣 doğunca da cok çok uslu bi bebekmisim inşallah oğlum da uslu olur çok amin🙈😀😍
Aloneanqel Nurunsl çok tiklenme canım strese girersin. Bende öyleydim sonra stres olduğumu anladım boş yere. Doktor sağlıklı böyle yaparsan zarar verirsin dedi çünkü. Şimdi umursamayınca gürp gürp vuruyor bugün 🙈🙈 maşallah 🤲🏻
Eymirinannesi Nurunsl bazen iki gün hissetmediğim oldu sürekli endişe halindeydim ama çok şükür sağlıklı doğdu
Nurunsl Eymirinannesi çok şükür. Genel de hep öylemiydi canm ? Yavaşmıydı ? Hastaneye fln gittn mi her bu durumda