theAna grmz31 alt kısım sancı ölçümleri. Yükselen dağ gibi olan yerler sancı anlamına geliyor 60larda çıkmış sancınız sanırım
Babyy1S grmz31 sancınız cikmş ama düzenli degil doktorunz daha net bilgi verir alt dakiler sancı üsde ki cizgiler bebegin kalp atisi
Saliha30 grmz31 sancınız cıkmamıs sancı olması için sürekli 60 olması lazm mesela sizin sadece artıp inmiş bebişin hareketlerindende oluyo o birden yükseliyo ama düzen takip etmesi gerekiyo ah ne bekledim bi sancı cıksında dogum baslasın diye 🙈
grmz31 ESMAARAS 2 kere kasılman olmuş hissetmedin mi dedi yok dedim çok uzatmadı cuma tekrar bakarız dedi sancımın gelmesini diliyorum :) bi umut
grmz31 Saliha30 ahhh bende nasıl bekliyorum :) 40 haftam doluyor gözüm yolda :) suni sancı istemiyorum bir umut iste 😁
grmz31 Doktorum kasılma 2 kere çıkmış dedi de ben şeyi sormayı unuttum doğurmak icin yeterli mi Cuma’ya kadar kendi sancın gelir bence dedi doğurtalım diye ama ben merak ettim seviyesi yeterli mi diye ondan buradan fikir amaçlı yükledim
Saliha30 grmz31 pekde korkma suniden catı muaynesi oldunmu hiç eger catın müsaitse cabuk ılerler benım sancılarım cok düzensizdi iki gün evde kendım cektim tam 40 hafta oldugu günde doğurdum düzen olmadıgı için suni takıldı evet biraz can yakıyo ama hepsi unutuluyo Allah kolaylık versin 🥰
grmz31 Saliha30 çatı muayenem yapıldı müsait dendi 2 hafta önce, kontrole gidince doktor alttan bakıp açılmayı kontrol edecek zaten sancı açılmayı tetikliyor inşallah gelir sancı :( teşekkür ederim
Saliha30 grmz31 ısllah Allahım bütün gebelere kolaylık versin ben dogurdum kurtuldum 8 ay oldu bi bakıyım diye tekrar katıldım 🥰
Saliha30 grmz31 yok canım Allah isteyenlere nasıp etsin hiç kimsenin kucagını bos bırakmasın ben tek cock taraftarıyım kaçak olmazsa bitti bende işler 😅 zor iş büyük sorumluluk evet güzel ama zorlu bi yolculuk ben birincide iflas bayragını cekenlerdenim sanırım😇
grmz31 Saliha30 benimde planım o şekilde su an bile o kadar zorlandım ki çocuğa bakacak kimse yok 2 imkansız gibi Allah isteyene versin :)
61Aysen grmz31 sancinz cok az cikms 80 yaklasmiş boyrde ama duznli deil onemsenck bi sanci deil anladgm kadaryla 80lerde 100 lerde olunca sanci cikms oluyo bya ama siznki.60lrda doktor bilgi vermiyomu nst hakkinda size kaç haftaliksn
grmz31 61Aysen doktorda 2 yerde çıkmış dedi zatende detaylı konuşmadı 2 gün sonra gel doğurtalım seni sancın varsa dedi o zamana kendi sancın gelir dedi ama yok :(
grmz31 Aloneanqel 34 de başladı ilk sonra 37 de doktor değiştim 38 den beri bakıyordu sancı yok hala da olduğunu sanmıyorum :(