Luly Merhaba arkadaşlar ben hem taşınması kolay hem sık hemde hafif bir araba arıyorum yani minyon bur anneyim ve zorlamamam lazım kapatıp açarken minibüse binerken falan filan
Elif4334 Luly o zaman travel sistem pek bakma baya ağır oluyo çünkü çift yönlü alabilirsin ben casual sonic bakmıştım ama fiyatı yüksek geldi baby care baleno aldım memnunum
Fato089910 Luly casual vista trona cnm ben yeni aldım civilde indirim var 900 tl tavsiye ederim araştırmanı bak küçük ve baston travel çok kullanışlı
BetulGul LeleBaby 3 in 1 Travel inkini aldım canım 800 e dışarıda kullanmak nasıp olmadı ama bana rahat geldi
Selinyslyrtlr Baby care titanyum aldım hiç aklımda yokken.inanılmaz hafif ,kolay kolay açılıp kapanıyor fiyatı da çok uygun.henüz kullanmadım ama kullananlara birebir sordum çok memnunlar.görünüş olarakta çok şık.tavsiye ediyorum yanii
Luly Selinyslyrtlr int. Yazdım denk gelmedim değişik modeller cıktı..net adı nasıl geçiyor dediginiz gibi mi
Selinyslyrtlr Luly Luly ben adını biraz yanlış yazmışım🙈. Şöyle link atayım https://m.n11.com/baby-care-titan-plus-travel-sistem-bc-625-aluminyum-bebek-arabasi-P253561936?Renk=Gri&cid=604001&gclid=Cj0KCQjw0PTXBRCGARIsAKNYfG3F1-takoDFP3S1D7mA09251EuCejByOBjiQQngVmVfjE1a4n1cGFMaAvVkEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Bir de instagramda mağazanın sayfasında var.bende izmirde bu mağazadan aldım zaten https://instagram.com/p/Bg3zVO-jcSf/ bi bakın bakalım
HamisMervis Selinyslyrtlr bende yeni Onur bebeden aldım baby care Titan plus özellikleri çok iyi geldi bana ve yanımızda üzerine çıktı zıpladı sağlamlığı ve de hafifliği açısından kullanışlı olacağını düşünüyorum ☺ güzel günlerde kullanalım inşallah
EcemAfacan Bütü bebek arabalarını incelemiş bir olarak kolay açıp kapanabilen ve hafif bir araba baktım sonuç biraz pahalı fakat Mamas Papas Armadillo flip x2 modelini aldım
Selinyslyrtlr EcemAfacan bende onu çok araştırdım hatta mamas papas ilk tercihimdi.vazgeçmemin tek nedeni okuduğum ve duyduğum en pahalısını da alsan en ucuzunu da alsan bir süre sonra baston alacaksın diyor herkes .umarım pişman olmam🙈ama gerçekten kalitesi tartışılmaz bir araba☺ güle güle kullanın
RabiaYrkAcar Kesinlikle nuna pepp ben çok memnunum ikinci bebeğime de kullanacağım inşllah travel sistem ama baston araba ihtiyacı olmyor çok hafif ve pratik ben 3 yaşındaki kızımı tek elle sürebiliyordum tek dez avantajı sepeti küçük onun dışında otobüs vs. İçin çok kullanışlı ayrıca 1 yaşına kadar olan ana kucağı çok kaliteli hakkını veriyor