6217 Merhaba kızlar mustela markası kullananız varmı memnunmusunuz acaba alışveriş için onu önerdiler sizce almalımıyım ?
Denizgillerrr 6217 çok pahalı bitkisel olduğu için fazla köpürtmüyo 1 kere kullandım dğlum alerji olduğunda
hulya1406 6217 arkadaşım ondan kullanıyor çok memnun bende mustela şampuan ve losyonunu aldım uzun süre kullandığını söyledi arkadaşım.
ozgeya 6217 Bebek yağını doktorlar gözenekleri tıkadığı için önermiyor, o yüzden hiç kullanmadım. Ama oğlum doğduğundan beri şampuanını, losyonunu ve pişik kremini kullanıyorum çok memnunum❤️
6217 Denizgillerrr anladım geçmiş olsun demekki tene göre geliyor veya gelmiyor bana da eczaneci arkadaşım önerdi al en iyisi o marka dedi bilemedim 🤷♀️
6217 hulya1406 aynen benim arkadaşımda önerdi memnun o da . hazırlıklar bitti bunlar kaldı alsam mı diye düşünüyorum
Sadeceduygu 6217 bebek yağını önermediler yap gözenekleri tıkıyormuş o yüzden losyonunu aldım ama kullanmadım henüz 🤦🏻♀️
Ozayy 6217 arkadaşım kullanıyor çok memnun bana gereksiz pahalı geldiği için almayı tercih etmedim 🤌🏻
emine86 6217 oğlum 19 aylık alerjik ve hassas ciltli bir bebekti iyi ki de mustela yi tercih etmişiz dedik dr lar da onu önerdi bence başlangıç olarak onu alabilirsiniz sonra değiştirirsiniz. Bütün ürünlerini kullanmış biri olarak söylüyorum gerçekten parasını hak ediyor özellikle pişik kremi çok etkili . Bazı arkadaşlar kopurmuyor falan demiş ben hiç öyle bi problem yaşamadım gayet güzel kopuruyor hiç bir problem yaşamadım
UmmuHamza 6217 15 aylık oğlum doğduğundan bu yana kullanıyordum ama fiyatlara çok zam gelmiş evet çok güzel yağı çok güzel kokuyor ama bir şampuana 130 TL vermek istemiyorum bir de Fransız markası. Ben çanta setiyle birlikte oğlum doğmadan önce 200 e almıştım. Şuan fiyat gereksiz pahalı olmuş 🤷🏻♀️
halitefe UmmuHamza şampuanı 130 değil canım ya ben 70 liraya aldım sürekli indirime giriyor zaten birde bir yıl gidiyor 500 ml
Selin59 6217 bende mustela aldım , ablam yeğenime kullanıyor aşırı memnun bakalım bizimde haftaya doğum inşallah memnun kalırız bizde 😍
halitefe 6217 bütün arkadaşlarım onu önerdi hepsi çok memnun hem defalarca incelendi içeriği temiz çıkıyor her defasında zararlı kimyasal yok hemde pahalı olsada uzun 1 yıl kullanılıyor
UmmuHamza halitefe Hadi ya 70 iyiymiş arkadaşım eczacı geçen gittiğinde 2 zam üst üste geldi dedi internetten de bakmadım öyle söyleyince 🥴
[silindi] 6217 ben sampuan, yag ve bariyer kremini aldim. Bence tam dogal degil daha iyileri de var ama gereksiz pahali, mustela daha orta karar bakalim iyi gider insallah. En erisilebilir markalardan biri diye tercih ettim su anda
halitefe UmmuHamza yok yok şuan bile baksan öyle hatta şu Kasım indiriminde ek indirimde uygulandı baya uyguna aldım ben