Kybsss Kızlar ben 27+3m ramazandan sonra tatile gitmek istiyoruz 33-34haftalık olcam tahminen, Sivasta kalıyoruz nerelere gidebiliriz yada tehlikeli olır mu yolculuk🙄Yada ben uzun yola dayanabilir miyim bilmiyorum fikri olan varsa paylasırsa sevinriim ❤
Deletedmom67 Kybsss cnm bunu en iyi doktorun söyler sana cocuk pozisyonuna göre senin doğun şekline göre doktorun bilgilendirir 🙂
Bisaniye Kybsss canım bunu doktoruna danış gebeliğinde yolculuk yapmana denize havuza girmene engel bir durum var mı söyler zaten. Uzun yol yorucu oluyor biraz ama özel araba ile gidecekseniz mola vere vere gidersiniz. Yer öneremiyorum çünkü biz hep datçaya gidiyoruz ev tutup o da insanlara ters geliyor tatilde yemek mi yapıcam diye 😬😬😬 biz kaldığımız yere az ödeyip etrafımızda gezmedik yer bırakmayalım modunda gidiyoruz genelde otel bilgim falan sıfır bu yüzden
Meryemm58 Merhabalar yuzmenin cok faydali oldunu duymustum yalniz havuz degil deniz tercih edebilirsiniz belki mikrop kapabilir siniz havuzda. Bizde gitmeyi dusunuyorduk sivastan tatil yerleri uzak oldugu icin doktorumuz onermedi uzun yol iyi gelmez diye vazgectik