Tugba_16 Kızlar ıkı ay kadar kahverengi lekelenmem oldu. O bitti çok şükür derken şimdide yeşil akıntı başladı. Başına gelen var mı? Neden olur, ne yapmam gerekir?
Rmeysa_1661 Tugba_16 kaç haftalık hamilesiniz yeşik akıntı mantar enfeksiyonu belirtisidir ya idrardan kaynaklı ya da vajina ağzında oluşan bir bakteri türüdür ben 2 ay tedavi oldum yeşil akıntı yüzünden. Düşüğe erken doğuma neden olmaz ama mantar enfeksiyonu rahatsız eder çok sizi en kısa zamanda doktorunuza gidin ve ilaç ya da fitil isteyin geçmiş olsun
asiltosumm35 Tugba_16 canim yesil akinti benim basimin belasi hamile kaldigimdan beri. Doktorun kahverengi akintiya ne dedi bilmiyorum ama yesil akinti iltihabin veya mantarin oldugunun belirtisi. Bana fitil vermisti doktorum
117146 Rmeysa_1661 benım hiç gecmıyor kokusuz benım ki ne yapsamdan aynı tahlıllerde de çıkan birsey yok
Tugba_16 117146 en büyük dertte o zaten bende de iki yıldır yanma var sadece ama tahlıllerde bişey çıkmıyor
Rmeysa_1661 117146 kokusuzsa sıkıntı yoktur normal akıntı bu dönemde yeşile dönebiliyor demişti doktorum. ben de kaşıntı ve yanma vardı.
117146 Tugba_16 yanmada yok sadece gelen akıntı normal doğum yaparken acaba çocuk için sıkıntı olur mu ki doktorum kokusuzsa sorun olmaz akıntı dedı
Tugba_16 asiltosumm35 fitille geçtimi peki. Kahverengı akıntıyada bişey dıyemedıler gerçi. Bebekte sorun yoktu. Rahımde kanamada alanıda yoktu neden oldugunu onlarda bılemedı yanı
Tugba_16 Rmeysa_1661 kaşıntım yok ama yanmam ara ara oluyorki iki yıldır var zaten kullanmadıgım ilaç kalmadı. Artık en son psikolojık dedıler. İlişki anlamında da çok sorun yaşatıyor bana. Allah hepımıze sağlık sıhat versin
asiltosumm35 Tugba_16 canim benim kahverengi akintim olmustu doktorum o hafta cok haraketli olmama bagladi. Gercekten de coo haraket etmistim butun hafta hergun disari cikmistim mecburen. Ona dikkat et o zaman. Yesil akinti icinde soyle soyleyim her fitilin icinde 3 tane vardi ben o kutulardan aralikli aralikli 3 defa kullandim anca kesti ama yine kasintim da oluyor akintimda. Birde krem kullandim ben hep
Esila-ecrin Bende de var doktorum fitil verdi kullandım bir dönem geçti sonra tekrarladı yine kullandım şimdilik yok bakalım
Tugba_16 asiltosumm35 bende doktora gidip tahlıl yaptıracagım canım teşekkür ederim. Benimde işim geregi devamlı ayaktaydım 9.10 saat muhtemelen kahverengı akıntı ondan oldu
asiltosumm35 Tugba_16 buyuk olasilikla canim. O zaman iste haraketi kisitlaman lazim. Benim 17. Haftaya kadar yuruyus yapmami bile yasaklamisti doktor