Astadavistabeybi E girdim benim bebeğim karnımın sağ boşluğunda neredeyse sadece orda hissediyorum tekmelerini sola hiç gitmiyor arada göne tarafından vuruyor ama hep sağda ve oraya acıtan vuruşlar yapıyor asla sağa yatamıyorum yatsam da ben dönene kadar vuruyor göbeğim bile hep sağa yatık
Burcu_ergn Astadavistabeybi bebegin duruşuna bağlı canım benim sen hep sola vururdu asla Başkan yere vurmaz
Aynurr16 Astadavistabeybi benimkide öyle baş aşağı duruyo seninkide öylemi ayakları orda demekki orda rahat edio bebiki rahatsız etme 😂
sareninannesi_ Astadavistabeybi benimkide sağ tarafımda hep sağ tarafıma vuruyor sol tarafıma hiç gitmiyor sanki 😅 bu arada 37+2 yiz 😊
Semabkr Astadavistabeybi bizimki de sağa doğru atmayı seviyor benim ki daha o kadar büyümedi ama hep sağda tekmeliyor..🥰☺️ sağda toplanıyor sürekli ovaliyorum.
Astadavistabeybi Burcu_ergn korkuyorum sadece orada olunca tekmeleri acaba orda sıkıştı kaldı mı 😬önceleri sağ sol vururdu hep şimdi sadece sağda yemek yedikten sonra deliyor orayı
Astadavistabeybi Aynurr16 benim hep sağda sert vuruşları var veya sağımda bazen yumruk gibi şişen sert birşey var ayağı mı kafası mı nasıl anlarım bilmiyorum 🤭🙈
Astadavistabeybi sareninannesi_ aha işte benimki de aynı sadece sağda takılıyor ayakları mı başımı bilmiyorum ben ama hep orada yer olsa arkama gidecek neredeyse
sareninannesi_ Kubrasnyrt bazen ayaklarını belime yakın yerde hissediyorum. Canımı çok acıtıyor sağ tarafıma toplanıyor falan 😊
Astadavistabeybi Semabkr benimki de hep sağda duruyor başka bir yerde durmuyor beni bu bu korkuttu niye hep orda sabit kaldı diye 😬
ssnnmmm 24deyiz daha küçük olduğu için sanırım bazen sağda bazen solda bazen ortada nereye denk gelirse pıtlıyo
Astadavistabeybi sareninannesi_ vallahi aynı şey benim eşim gördü bugün sağ boşluğunda ne geziyor bu bebek diyor 😬🙏sağ en boşluğuma duruyor
Kubrasnyrt sareninannesi_ benimki heryerde ya eli ayağı poposu hiç durmuyor zaten sola yada sağa yattığımdada dediğin gibi boşluğa elleriyle galiba sürtüyor ve vuruyor sürekli ritmik hareketler yapıyor o zaman hıçkırıyormuş galiba 😂
Burcu_ergn Astadavistabeybi sag sol vurma Sebebi sadece ayakları değilde Sagdan vururken kafası da sola vuruyor 😁 zamanla kafası aşagı iniyor ama vurduğu yer hep sabit kalıyor hiç değişmiyor
MervEnsar Astadavistabeybi Genelde solda ama yatınca sağa dönüksem sağa sola dönüksem sola vuruyor sanki üstüme yattın dön der gibi 😀 Hatta bir ara ciddi ciddi çocuğu ezebileceğimi düşünüyodum.Oyüzden geceleri kaç defa pozisyon değiştiriyorum Allah bilir ama yeter ki beyimiz mutlu olsun 💕
Astadavistabeybi MervEnsar o eziliyor mu acaba korkusu hep bende de oluyordu 😬ama benim ki 1 kere bile solda durmadı hep sağımda sadece sağımda toplanıyor dokundugumda göbeğe kaçıyor en fazla
sareninannesi_ Astadavistabeybi hahahah benimkinin ayakları başı aşağıda çünkü kanala girmeye çalışıyor yavrum 😊 sağ kaburganızın altına giriyormu peki ayakları yada vuruyormu 😅 hatta bazen tam sağ kaburgamın altına giriyor eğilip kalktıkça kıt kıt ses çıkıyor 😅
Astadavistabeybi sareninannesi_ evet aynen öyle oluyor ve benim her gece bel ağrılarımda oluyor sizce erken değil mi bu bel ağrıları
sareninannesi_ Astadavistabeybi ben 37+2yim ama bu zamana kadar hiç bel ağrım olmadı . Ama normaldir bence artık büyüdü baskı yapıyordur 😊