Leylakaya Ben 31 hafta 4 gunluk hamileyim sabahtan beri karnim sertlesip duruyo ve surekli lavaboya gidip geliyorum karnimin alt tarafinda agri hissedyorum sizce erken dogum mu olur
tubatayfun Leylakaya bence git doktora eyer sanciysa sancini durdurabilirler yada idrar yolu enfeksiyonuda olabilir
Leylakaya Talhaninannesi kaynanam ve babaannemle yasiyorum yatma gibi bi firsatim olmuyo kaynanam cok ters birisi
Talhaninannesi Git cnm bi aklinda birşey kalmasın dinlenme firsatinda yokmuş... Bu gunlerde normal mi ki baska bi arkadasta post açmış
Leylakaya Talhaninannesi doktorum erken dogum riskin var demisti harekektleri de azaldi napsam bilemedim
Talhaninannesi Bendede çıktı.. 1 seferlige mahsus ilac verdi su ile karistirip yatmadan içtim bide fitil verdi cok sukur suan iyim
Leylakaya [bilinmeyen] gittim kac defa bu aralar ama hic bi doktor bakmadi ntsye bagliyolar sancim cikmiyo 😳😳😳elim kolum bombos geliyom geri hep ozel doktoruma da soyledim anca baska gune randevu verip duruyo
Cerengcskn Leylakaya git problemlerini anlat nasıl bakmıyorlar özel sonuçta sen açık açık söyle şikayetlerini.Ayrıca uzan dinlen kimseyide kafana takma sonuçta hamilesin.Eminim ki herkes anlayışla karşılar kendine iyi bak ki bebişinde iyi olsun😘😘
Kubra_71 Leylakaya Suleyigit Klamoks antibiyotik verdi vinalac vitamin verdi birde magvital diye bir toz içecek verdi onları kullanmaya başladım..
Leylakaya Cerengcskn haklsin canim benim simdi dinleniyorum ara ara bebisin hareketleri oluyo 1 2 defa aksama kadar harekektlenmezse acile gdcem
NaimeYilmaz Aynı haftadayız aynı sorunu yasıorm sertlık ıcın magnezyum onerıor karın altı agrısı ıcınde bol su. Endişe edıyorsan nstye gel dedı doktorm ama normal dedı gectı zaten bunları yapınca enfeksıyon olablr
NaimeYilmaz Leylakaya Gebelıkte enfeksıyon normal karsılanıor ama 1 gecelık ılac vermıstı o kdr bol su ıceceksın dedı 3-4lt
NaimeYilmaz Leylakaya banada onu verdıler demekkı rısk olusturcak kadar fazla degl 4ltye yakın su ıcıorsanız endıse etmeyn gecer