Elifbc Kezban35 Konak da medicana hastanesi açıldı yeni hastane çok temiz tavsiye ederim. Benim doktorum Mustafa Melih Erkan doktorumdan da çok memnunum. Doğum ücreti 8 9 bin TL arasında.
Gzdeeeee35 Kezban35 medical park volkan emirdar. Gecen burda gordum 7800 tl imis fiyatlari yilbasindan sonrada zam gelicekmis. Önümüzdski hafta randevum var sorucam bende
Cansufeyzam Kezban35 konak hayat hastanesi ne gittim geçen gün muayene 75 doğum 2300 doktorumun adı da Ayşegül ilk doğumu onda yapmıştım nasipse bunda da gidicem
Kezban35 Tugbadogan teşekkür ederim canım ben çiğlide oturuyorum can hastahanesi var burda 4.500tl fiyatı
Helen17 Yeni474747 bende ilk defa gitcem aysel hanıma çok tavsiye ettiler ama hastane doğum fiyatına zam gelmiş diye biliyorum
Kezban35 Ek ücreti var sanırım onların foto cekimi album falakn sormuştum canda ayrı fiyat demişlerdi
DilarAykut Ben özel kliniğe gidiyorum 200 tl muayne ücreti bayraklıda Dr. Mine Genç doğum ücretleri de hastaneye göre değişiyor 4 bin özel karataş dedi 5 bin su hospital 6 bin tınaztepe galen 8 bin de medical park ama doktorumdan çok çok memnunum
Margaret Mybabyizmir keşke can a gitmeseniz.ben başka bişey için gittim de baştan sona yanlış tedavi uygulandı mahvoldum
Anne_35 Bende Cigli de oturuyorum focaya gidiyordum ama malesef bu ayın 6 sında bebeğimi kaybettim 12 haftalik kalbi durmuş
Kezban35 Margaret can hastahanesine irfan özer e gittim bugun kızlar 4250sezeryan 4250normal +epidural isterseniz 500tl fiyat çikardılar bana içindede bse yok küçük oda süslemesi bide bebegin ilk testleri bu kadar
Yeni474747 Helen17 çok sabırlı normal Doğum yanlısı bir kadın ben bursadayım sahsen fiyatlara bakınca burda da muayene ücretleri çok fazla ama bilmez bir hekimin eline düşmekten de korkuyorum