Sm1347 Arkadaşlar bugun alttan muayene oldum. Birkaç saat sonra lekelemem oldu. 40+0 şu an. Doğumu başlatır mı, ne dersiniz? Açıklığım yoktu. Kanala da inmemişti. Sancı da çıkmadı nst de. Lekelemem olunca çok sevindim. En azından doğuma dair tek belirti 😁
Tb81 Sm1347 bana da pazar günü yapıldı en son peçete ye sildiğim de kan bazen kahverengi geliyordu şimdi çok azaldı ama bebişin geldiği yok 😅😅😅
MiniKaya Sm1347 canım kimi doktor doğumu hızlandırsın diye alttan muayenede o mukus tıkacını patlatıyormuş belki o yüzden nişanın gelmiş olabilir hani bazıları diyor ya alttan muayene doğumu tetikliyor aslında o olay tamda bu 😊 nasıl suyu gelmeyenin sancısı artsn diye hemşireler suyu patlatıyorsa buda muayenede doktorun süreci hızlandırmak adına yapmış olduğu bir uygulama ☺️sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah 🤲🏼
Sm1347 Tb81 benim de 38 ve 39 da alttan muayenem olmuştu . O zaman leke gelmedi. Şimdi geldi. Belki doğumu ettikler diye bir umut bekliyorum
MiniKaya Sm1347 dediğin gibi sancın vs. Olmadığı için büyük ihtimal direk suni vermek yerine böyle başlatmayı tercih etmiş olabilir 😊
Sm1347 MiniKaya 23 üne kadar süre verdi zaten. Kendi sancısıyla gelmezse bebek suni verecekmiş. Teşekkür ederim