B8use HilalAnl ben daha dogum yapmadim lansinoh krem siparis verdim 2 ayim kaldi hergun surecegim bakalim ise yarayacakmi eger ise yaramaz ise silverette gumus kapaklari alacagim
Busracagrikorpe Silverette Göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyor kullanan arkadaşlarım var fiyatı 290 tl ama İnan o kadar kremler aldılar bi olarak para döktüler bu kesin çözüm oldu gümüş bu ürün yalnızca füze gibi geziyorlar ama iyileşmesi için değer bence
Arven HilalAnl Dün ebe hemşirenin söylediği ya kendi sütünüzü göğüs ucunuza sürerseniz iyi geliyormuş birde bildiğimiz soğanı rendeleyip çıkan suyu da göğüs ucuna sürerseniz hemen geçiriyormuş ama işlemi yaptıktan sonra göğsünüzü iyi temiZlemeniz lazımmış
Busedoruk HilalAnl lanioh kullan canim bebek emerkende zarari olmuyor bitkisel eczanelerde bulabilirsin
GRZ gnc banada ebe söylemişti karbonati bardakta eritin emzirdikten sonra sürün o sekilde kalsın. Bir sonraki emzirmede silmenize gerek yok bebek icinde iyi olur sarilik olmaz dedi. Daha catlamadan ilk baslarda oyle emzirdim cok şükür bisey olmadi
Almira89 HilalAnl canm benim ilk gebeligim ama silverette gumus gogus ucu kapaklarinin mucizevi etkisi oldugunu okudum. Ceyda duvenci de cok ovmus. Bir de ayva cekirdegini suda bekletip jel kivamina gelince surebilirsin ve lansinoh krem biliyorum.
Yigitcan Bnde de aynı sorun var lansinoh kullandım fayda etmedi smdi garmostan pomat aldm onu kullanıyorum inşallah çabuk gecer çok zor oluyo