alpbuket Kızlar beşik konusunda çok kararsızım .Eşimle ben öğretmeniz, yazları memleketlerimizde oluyoruz .Bu yüzden park beşikler bana mantıklı geliyor .Siz ne tavsiye edersiniz?Kullanan var mı? Varsa memnun mu?
Sarisin_annee alpbuket canım bence evine ahşap anne yanı al park beşik ayrı olarak al ordan oraya mahvolacak bide beşiği benzemiyor bence onlar
Ayca28 alpbuket sunny baby la vitaya bakabilirsin canım ben onu aldım instagramda öneren çok vardı indirim döneminde 345e kadar düşüyor ay sonu indirimde bakabilirsin . Sağlıkla gelsin bebeğin 🌿
Tahaninannesii Elele lucca dönenceli oyun parkı. Arkadaşım bunu kullanıyordu çok memnun olduğunu söyledi
mrs_elisah bende prego marka park beşik alacağım. prego maxima prego miami prego cosmos vip bunlar 25 kg ya kadar taşıyor hemde çok kaliteliler. kararsız kaldık sadece birini seçip alacağız bu ay inşallah :)
baby3_ alpbuket bence anne yanı beşik al , dolap uygulamasından uygun fiyata park beşik falan bakabilirsin çünkü zaten taşı et harap olacak . Benim fikrim ☺️