62fatma 35 haftalık doğum yaptım dün sütüm gelmiyor ne yapmam gerekiyor? Elektrikli pompa ile sagdim ama hiç bir tık yok.
seda30 62fatma hemen canini skma daha dun yapmissin benmde ilk iki cok azzzcik geldi resmen bos gibi biberonu hemsireye veriodum zamanla acilicak bol bol sivi tuket sut yapan cay al rezene tuketiyorum bende hosaf su ne kadar sivi varsa aliyorum bugun 10 gunu gecti daha iyi geliyor stres yapma sakin bazen azaliyor hemen sivi tuketimini arttiriyorum morali yuksek tut 🌸🌸
melegegebe 62fatma canim psikoloji onemlii bebegini dusun onu emziriyormus gibi surekli sag . Saat başı sağ surekli ama bol su ic dua et. Bebegin kac kilo doğdu suan ssagligi nasil
Minnak_8 62fatma canm neden erken dogum oldu. Bebegin kilosu azmi. Kuveze girmiyormus bazilarinda bu hafta
Ozzgec canım kayısı kompostosu süt yapıyor diye biliyorum. kuru kayısı, kuru üzüm vs kaynatıp komposto yapın. şeker atma bence içine ama doğal tadı olsun.
seda30 62fatma annene sevgiler uzerine gelmesin ☺️ gogus masaji yap sagmadan once birde sagarkende elinle sende destek ver benimde bebegim 12 gun oldu kuvozde hic canini skmaaa hersey guzel olacak 🙏🏼🌸🌸🌸
Burculicee 62fatma sıcak duş göğüs masajı aktardan süt yapan çaylar var bir de sağmaya devam masajdan sonra inşaallah gelir
Mrv232 Canım beni de ilk bir iki gün gelmedi bebeğim küvezdeydi ona sağıp göndermem gerekiyordu. 3-4 gün sonra gelmeye başladı. Sıcak duş al. Bol bol sağ gelecektir. Stres yapma yeter 😊
Chucky 62fatma et baklava bolca su yeşillik boş bol Burçak bisküviler ve humana rezene çayı müthiş süt yapıyor benim sütüm de 4 güne inmişti ama mutlaka her seferinde memeyi ağzına verin inecektir sütünüz 🥰
Eczmery123 62fatma bebekle ten temasını arttırınca süt daha çok geliyor. Bebeğinizi kucağınıza alın. Çıplak teninize göğsünüze bol bol dokunsun değsin. O zaman annelik hormonunda artış oluyor ve süt daha rahat geliyor
Mde2323 62fatma youtube üzerinden göğüs masaji izleyin masaj yalin sicak su torbasi ile sicak uygulama yapin sicak uygulama kanallari acacaktir ucunu degilde kahverengi bolgenin disindan sıkın gogus masajini izlemek isinize yarayabilir bol su icin bol yesiilik tuketin sekerli seyler yemek mantikki degil o siz susayin diye verilir eski adetler
Eczmery123 62fatma bilmiyordum. inşallah tez zamanda kucağına almak nasip olur. Peki ellerine filan dokunsanız konuşsanız onunla, mümkün mü?