Gizemdere Merhabalar arkadaşlar. Adet tarihime göre şuan 8+2 fakat geçtiğimiz cuma da 7 haftalık olması gerekirken ultrasonda sağlıksız gebelik dedi doktorum 5+6 çıktı ve kalp atışları çok zayıf dedi böyle giderse %90 kalbi durur ve kürtaj dedi bir hafta sonra tekrar çağırdı. Cuma günü gidicem kendi doktoruma. Bugün de başka bir doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi ve bugün de 5+6 çıktı hiç gelişmemiş ve aynı şekilde kalp atışları zayıf dedi %90 durur kürtaj dedi. Böyle bişey başına gelip gelişimi düzelip sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu ?
Ulkuu Gizemdere suan ayni durumdayiz bende tup bebekle hamile kaldim pazartesi kalp atisi icin gittim 7 haftalik olmasi lazim ama 5+6 cikti ultrasonda hafif bir kalp atisi var ama heran durabilir dedi bir hafta daha bekleyelim dedi cok uzgunum bu 4.denememdi cok uzuluyorum
Seydaaslantas Gizemdere bende aynı şeyleri yaşıyorum 😪8 9 haftalık olması gerekirken detaylı ultrasonda 6 haftalık çıktı geç döllenme denmişti sende de kahverengi akıntı varmı
Aysun1983 Gizemdere aynı durumu yaşadım 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışları durmuştu ama ne olursa olsun herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok allahtan Ümit kesilmez. Sonucu bizedir bildir,Allah yardımcınız olsun
Lovingbaby Gizemdere merhaaba bebeginizin son durumu ne oldu acaba kalp atislari kacti yavas denildiginde
Ahsenleyl Kuzum benim de 8. Haftamdayken kontrole gittiğimde bebeğin gelişiminin 5+5 te kaldığını öğrendim,kese şekli falan da bozulmuştu.ama ben kalp atışını hiç duyamamıştım,umarım senin öyle olmaz,Allah yardımcın olsun.
Gizemdere Ulkuu yaa 😔 hakkımızda hayırlısı olsun ya bende yumurta büyütme ilacı ve çatlatma iğnesi vuruldum o şekilde gebe kalmıştım ama bakalım allahtan ümit kesilmez vardır bunda da bi hayır. Dua edelim inşallah 🤲🏻🤲🏻
Ezgim26 Aynı durumu yaşadım ve şimdi neler hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum Zamanla insan toparlanıyor kürtajdan korkma onun zor bir yanı yok genel anesteziyle İnşallah sağlıklı bir bebiştir veya bundan sonrası öyle olur🙏
Gizemdere Ezgim26 inşallah hayırlısı olsun ama sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻 İlk gebeliklerde çok oluyomuş böyle doktor öyle dedi çevremde de gerçekten çok var ilk gebelikleri düşükle sonuçlanan ama insan yine de ümit ediyor bakalım
Ezgim26 Gizemdere benim ikinci gebelikti ilkinde hiç böyle bir sorun yaşamadım sağlıklı bir kızım var Allah size de nasip etsin Doktor bana çok güzel açıklama yapmıştı aslında ilk zamanlarda böyle olması ve farkedilmesi bizim için büyük bir şansmış Sağlıksızsa ilerlemiş gebelikte çok daha büyük bir yıkım ve zor bir durum inşallah Allahtan ümit kesilmez tabi dualarım sizinle
Gizemdere Seydaaslantas yok bende hiç akıntı falan olmuyo olmadı sana doktor ne dedi kürtaj falan dedi mi
Ezgim26 Seydaaslantas Korkma lütfen 🙏 Kürtajdan hele hiç korkma ama olmak zorunda kalırsan genel anestezi ile ol mutlaka İnşallah senin bebişin de sağlıklıdır hiç bunlara gerek kalmaz yat ve dinlen
Ezgim26 Seydaaslantas Benim de en büyük tesellim o oldu zaten Allah evlatlarımıza sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin sağlıklı olacaksa kardeşi olsun yoksa önemli değil