Benimde doğum hikayemi yazmak nasip oldu çok güzel doğum yaşamak isterdim ama olmadı malesef 39+3haftalık ken bir hafta önce sancılarım vardı adet sancısı gibi salı günü 17 Kasım kontrole gittik bugüne kadar hep özele götürürdü eşim muane oldum neyse 3 cm açıklığım vardı ve nst de sancılar 50 çıkıyordu doktorum bugece sancın artarsa nişan su herhangi birşey gelirse durma gel gelmez isen yarın mutlaka gel dedi neyse eve gittik baktım belimde aşırı bir yanma olmaya başladı çatı muane si yapmıştı doktorum tetiklemişti geçmedi kalkıp duş aldım keseledim belimi karnımı çıktım Meryem süresi okudum saat akşamın 7si geçmedi saat 8 olunca artık ağrım daha şiddetli oldu biz doğumu özelde yapmayı düşünüyorum yaşadığım yerde iki devlet hastanesi var biri ilk doğumlar almıyor diğeri ise ebeler giriyor ve görümcem orda doğum yapmıştı ebe değil it gibiler baktım arabaya bindik eşyaları aldık kaynanam geldi eşim devlet hastanesine gidiyoruz deid bu konuda eşimi asla affetmeyeceğim kaynanam olacak Allahın cezası ha bire ne olmuş herkes devlette doğuruyor iyiler kızımda orda yaptı iyi bir sürü laf eşim daha gaza geldi devlete getirdi acilden açılmama baktı 5 cm olmuş doğum haneye götürdü ebe beni birde orda yaptı muane nst falan derken dk başı alttan muane ediyorlar sancım aşrı ama aşırı derece de var kusma oldu 3 defa özür dilerim altıma yaptım orda yatakta ıkınma hissi geldiği için ebelerde bağırıyorum kızıyorlar hakaret ediyorlar çarşafı kirlendi diye değiştirmek zorunda kaldım demediklerini bırakmadılar su içmek istiyorum izin yok çok iğrenç berbat bir doğum geçirdim size tavsiyem bugüne kadar gittiğiniz doktorunuzun yanında doğumunuzu yapın güven çok önemli tatlı dil insana cesaret veriyor ve bide sancılarını evde geçirin elinizden geldiğince biraz sıkın dişinizi ben çok dayanamadım evde çekseydim belki bu kadar Altan muane yada iğrenç diyaloglara şahit olmazdım çok fazla dikişim var hemoroidim vardı beni mahfetti şuan oturp kalkamıyorum hemoroid yüzünden lavabo ihtiyacımı ıkınma hissi gelerek yapabiliyorum bağıra bağıra ve son tavsiyem hemoroid varsa hiç çekinmeden sezaryan isteyin ben bu kadar zor olduğunu bilseydim bana biri deseydi kesinlikle sezaryan olurdum merak ettiğiniz bir soru var sa cvplarım uuzn oldu hakkınız helal edin