BrcHmt 16.haftada gece uyanmaları yaşayan var mı? Acıkma veya WC sebebiyle..ben bir kaç gündür yaşıyorum ve tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum. Saatler alıyor bazen 🙄
esraizmirli BrcHmt ah ben 16+4 hamileyim uyanmadan yapamıyorum gece ya susuyorum ya tuvaletim gelmiş oluyor😂
oykuduru21 BrcHmt 16+4teyiz ve gece bi an gözüm açılıyor kıvranıyorum resmen midem kazınıyor açlıktan, açlıktan uyanmasam tuvalete illaki kalkıyorum hemende uykum kaçıyor maalesef bi süredir uykusuz geziyoruz 😂
BrcHmt oykuduru21 ne zaman geçer acaba ya cidden insan bi tuhaf oluyor. Gün içinde de halsizlik oluyo enerjim bitmiş gibi oluyor. Buna şükür tabiki ama yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım en azından ☺️
esraizmirli BrcHmt oluyor oluyor merak etme ☺️ Birde karnım tok ama kazınıyor 😂 birşey daha var habire tuvaletim geliyor yarım saatte bir😂
Erentoo39 Hahahaaaa😁 ben 1 hafta 10 gündür gece tuvalete kalkıyorum. Gece yatmadan da bi ekmek parçası atıyorum ağzıma çünkü geceleri acıkıyorum resmen 😀😀 15+4 üm 🙋♀️
Vildan_B 16+5 haftalığız ben zaten hamilelikten önce de uyuyamıyordum şimdi zombi gibiyim. Eşim horul horul uyurken, nerdeyse her gece sabahlamak artık ızdırap oluyor resmen. 😏