_Papatya_ Nst ye girmeden once nelere dikkat etmek gerek. Gecen girdigimde bebegim uyuyordu hic hareket etmedi bunun çikolata da yediydim ama baska tavsiyeniz var mi?
Rmysa23 Nst ye girmeden en az bi saat önce yemek yemiş olman, tok gitmen gerekiyor. Nst ye yarım saat kala çikolata ve meyve suyu iç canım hareketlenir bebiş
61Aysen Tazeanne11 ilk lac haftalikken nst ye sokuyo doktr 33+6 haftaym haftaya carsamba muyanem var yani hastaneye gittgmde 34+6 hafta olcm nst bakarmi ki doktr ozmn
Ahsenimveben EsraTurna ilk 32 haftada bakıldı bende 37+1 olduk yarin kontrol tekrar nst bakılır hatta
EsraTurna Mizzginnnomer kontrol var haftaya doktorum da belki banada nst gir der teşekkür ederim sağlıkla kucağına al bebişini ❤️
melegegebe Mizzginnnomer ben suan 33 olacağım . 31+ 4ken doktora gittim bana hala 20 gun sonra gel diyor . 20 gun sonra 34+4 oluyorum . Hayret..
Tazeanne11 61Aysen ben 31. Haftadan itibaren girdim fakat 1 damla kanamam olmustu o yüzden aldı. Sizin daha erken riskli bir durum görmediği sürece 35-36. Haftadan itibaren alıyorlar. Çatı muayenesi de 37 haftada yapiliyor.
61Aysen Tazeanne11 hm anladm cnm bazilri 32 haftada basliyo bazilri 34 haftada başlıyo diyo burda o yuzdn sanirsm doktrla alakali cati muyanesinde kafam cok karısk bnm ne ablamlr nede tanidgm dier hamilelr cati muyanesi hamileykn hic bilmem diyo dogm aninda zatn bakiyo diyolr
Tazeanne11 61Aysen riskli görülen durumlarda erken alabiliyor canım 😇 çatı muayenesi yaptırdım ben doğumu filan asla tetiklemiyor. Kimseye kulak asma bence doktoruna guveniyorsan git peşinden.