Srcozlm17 Ben 2 buçuk aylık hamileyim epilasyona gidiyordum ama hamileligimden dolayı gidemiyorum acaba cilt bakımının hamilelige bir zararı varmı
strongmom Srcozlm17 epilasyon gitme canım benim doktorum kendinle bırak, dedi emzirme döneminde bile zararlıymış beğe geçiyormuş ama epilasyon yapan merkezler ısrarla bir zararı yok diyorlar
Srcozlm17 Benim gittiğim yer sakıncalı dedi zaten her türlü izin vermiyorlar ki bende yaptrmam zaten cilt bakımı yaptırmak istiyorum bende yerine bir zararı varmı acaba diye sizden bilgi almak istedim
strongmom Srcozlm17 cilt bakımı içinde kullanılan kimyasal, içerikli losyonalr falan var oda, zararlı olabilir bende, doğumdan sonrayı bekliyorum
yildirimsfamily Gitmeyin lazere pişmanımmmm. O binaya rahatsın ama ömürlük devam etmezsen çıkmayan yerdende çıkıyor.
Meva21 Kizlar dun gittim epilasyon cihazi aldım lazer degil epilasyonda zararli mi 🙄 lazer zararli ama epilasyon bilmiyordum 😑
Meva21 Srcozlm17 yarin dr gidicem bakalim o ne diyecek ne zarara olur ki acaba dun aldim bugu n hevesle yaptim😄