Mrvee1 kizlar testlerim bu şekilde. Biraz koyulaştı ama pik olmadı diye düşünüyorum. Bugünde iyice silikleşti. Böyle olan oldu mu daha önce ? Yumurtlama olmus geçmiş mi sizce ?
Dyg61 Mrvee1 ay benımde hep böyle ya bende ılk kez deniyorum ov. Testını oğluma evlendıgım ay hamıle kalmıştım şimdi bu testte hiç koyulaşmadı ıkısıde benımde mı daha var acaba ya bende 7 kere falan yaptım testı ama döngümün 19 ncu günü deyım
Mrvee1 Değerlendirdiğim günleri de işaretlemiştim hatırlamak için. Olmayacak mi yanlış mi oldu bilmiyorum 😕 bu arada her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yaptım
Mrvee1 Elbet-birgun-kavusacagiz yok canım. Adetlerim düzenli hiç öyle bir sorunum da olmadı. Evlendiğimin 2.ayi oğluma hamile kakmıştım ovulasyon testi falan yapmadan
Mrvee1 Elbet-birgun-kavusacagiz peki canım 12. 13. Günlerde koyulaştı ama tam aynı seviyede koyulaşma olmadı. Ben de acaba o gunlerde yumurtlama oldu mu acaba diye şüphelendim. Neden öyle koyulaştı peki yumurtlama değil dimi
Byzsfy1 Gün yumurtlama gibi benim de bu şekildeydi ayni koyulukdaydı bir kac saat sonra tekrar yapmıştım daha koyuydu
Elbet-birgun-kavusacagiz Mrvee1 yumurtaniz tam.buyumemiste olabilir canm o sevide kalmis olabilir belki. Ama yumurtalama olmamis gibi
Byzsfy1 Mrvee1 ayni bu sekilde silikmesmisti tekrardan 10 gün sonra test yapınca inşallah bebis gelmistir😍
Mrvee1 Elbet-birgun-kavusacagiz ilk defa deniyorum ovulasyonu stres oldum ya kaçırdıysam diye 😊 sağol canım bakalım ilerleyen gunlerde ne olacak
Mrvee1 Dyg61 maşallah aynıyız nerdeyse canım bende evlendiğimden beri korunmadım 2.ay hamileydim. Adetinin ilk gününden itibaren mi 19 gün oldu ?
Dyg61 Mrvee1 aynen canım ben geçen ay düşük yaptım bu sefer kanamam çok uzun sürdü o yüzden geç başladım teste ama hala pik göremedim
Dyg61 Mrvee1 https://imgyukle.com/i/TLWrT8. Benımkıde böyle 3-6-7 ✔️ Değerlendirdik birde 7 yle 8 yer değiştirmiş yanlışlıkla 😃