Gul_meftun Bende yaptıracağım sanırım aslında belli bi sorunum yok sadece yaşım 35 olduğu için ikilide yaş riskim 1/320 çıkmıştı doktorum sana bırakıyorum diyor ama içimde şüpheyle yaşamak istemiyorum nifty yada diğer tarama testleri güvenilir değil.
A-F-B Aslhn-06 banada ikili testte bi hormonun yüksek diyip cocugunuz down sendromlu olabilir demişlerdi amniyosentez önerdi direkt ama yaptırmadım sukur 20 haftalıkken detaylıya girdim maşallah kızım çok iyi inşallah sizin bebişte de bişey yoktur üzülmeyin sakın canınızı sıkmayın allahım korur❤️
Tugba2610 Aslhn-06 çanim ben dun oldum 20 saniye suruyor az agrilarin oluyor bugun baya az. Bol bol dinlen… en net islem bence herseyi göruyorlar, benim bebegimin ensesi kalin diye yaptilar senin bebeginin neyi var ? Duvalarim seninle
Aslhn-06 Tugba2610 benimde ağrım oldu ama az.. 2 Li ve 4 lü sıkıntılıydı detaylı ultrasonda da sıkıntılar gördü hoca kalbinde parlaklık fazla damar böbrek genişlemesi var demişti amniyosentez sonucunu aldık maalesef pozitif çıktı bizim elden gelen bişey yok artık ben size dua ediyorum
Tugba2610 Aslhn-06 çanim sakin canini sikma arkadasimiz cocugunda kalbinde parlaklik vardi dogumdan sonra gecti, allah sifa versin çanim Insallah hersey duzelir duvalarim seninle