Bizde 36+5 doğduk. Sarılığımız 26.5du. 2 gün fototerapi aldık. Hastaneden çıktığında 9du sarılığı. Daha sonra tekrar 16 ya yükseldi. Tabi bu sırada başka problemimiz çıktı. Tsh yüksekliği t4 düşüklüğü. Tiroid tanısı koyuldu.Uzamış sarılık dendi tiroidlere bağlı dendi. Tekrar tekrar tahliller yaptırdık 3 4 gün aralıklarla. 3, 4 doktora götürdüm içlerinden biri profdu. Endokrin doktoru aynı zamanda. Tam ilaç başlayacaktık ilacımızı almışız dedik bir kez daha yaptıralım Sarılığımız 12 tsh değerlerimizin hepside normal çıktı Allaha çok şükür 🙏🏻 şuan 35 günlüğüz bir dahada tahlil yaptırmadım doktorlarda gerek görmedi. Sadece profesör olan 22 günlükken şey demişti sarılığı seni korkutmasın 22 günlük bebeğe zarar vermez artık sık sık emzir eğer baktın arttı gibi biz doktorlar normalde sevmeyiz fakat sen günde iki kez 1 çay kaşığı şekerli su ver demişti. Annem o kadar demişti ilk zamanlar kıyametleri koparmıştım. Doktor söyleyince içim içimi yedi fakat yinede vermedim. Şimdi düzeldi zaten rengi hafif sarı yine ama hemen atılmıyor vücuttan dediler. Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız. Ama korkma herkesin başına geliyor neredeyse