Semmakrcyr İlk gebeliğim doktorum kan uyuşmazlığı için iğne verdi ben 2. Gebelikte yapıyorlar biliyordum başına gelen var mı?
RDT Semmakrcyr İlk hamilelikte olsa normalde 28.hafta da vuruluyor. Benim 12.haftada kanamam olduğu icin erken vuruldum. Sizin kaçıncı haftanız?
Tugceasel_ Semmakrcyr benim sen ilk gebeliğim 22 inçi haftama kadar kanama olmazsa 28 de yapılacak . Şuan 20+2 çok şükür rabbime kanama yaşamadım
yelizozturkk Semmakrcyr Semmakrcyr benim 6. Haftamda kanamam olmuştu o zaman vurunmuştum iğneyi. Şimdi 27. Haftamdayım haftaya yine vurunacağım. Doktorum öyle istedi. Ben bi kere yeterli sanıyordum halbuki.
MesOz Semmakrcyr bana da onlem amacli 28.haftada igne verdi doktorum. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna gore gerekirse bir doz daha yapilacakmis
Serife43 Benimde 6.haftada lekelenmem oldu vurunmustum igneyi gecen hafta tekrar oldum benmde ilk gebeligim bi zarari yok ignenin demisti doktorum
Gozde_coskun Semmakrcyr evet vuruyolar ama nasıl senden kan alıyolar orda bıseyıne bakıyolar negatıf yaZarsa vurmuyo
Krmasl Kızlar özel hastanede muayene oluyorsam orda mı yapılıyor sadece bu iğne sağlık ocağında falan oluyor mu ya da devlette ve özelde ücreti çok mu fazla ?
Semmakrcyr Krmasl bize eczaneden alıp sağlık ocağında da vurdurabilirsinşz dedi doktor özelde de vurma ücreti 10 tl birşeydi. Bu ilaç mor reçete olduğu için 87 tl fark aldı eczane
Kubraeva Semmakrcyr CNN genelde kanama olmadigi muddetce ilk gebelikte vurulmuyor dogumdan sonra vuruluoyr diger gebelkklerde genelde 28 haftada vuruluyor ama tedbir amacli istedi demkki doktorun