ogluileannesi Adetime 7 gün var normal test yaptım çıkmadı. Benim yaptığım saçmalık biliyorum ama yine de umudum azaldı 😔 kasık ağrısı ve arada bel ağrısı yani adet belirtisi dışında belirtim yok
Nazli34 ogluileannesi insan merak ediyor. Normal bence çünkü bende aynıyım🙄 geçen ay hacamat yaptırmıştım çok umutluyum ama olmadi
RuveydaYasin ogluileannesi sabret dua et canım bende çok istedim dua ettim Rabbime sığın benim de adet sancısı gibiydi ağrıdan ölecek gibiydim ama baktım ki hamileyim şükürler olsun Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah ❤️
Zeynepmerve15 ogluileannesi ah canım bende öyleyim beş gün var benimde erken test yaptım negatif hakkımızda hayırlısı adet tarihini bekleyelim
ogluileannesi RuveydaYasin ne güzel söyledin canım amin inşallah öyledir 🤲🏻 3 buçuk yıldır evliyim bir kimyasalım var 4 aydır deniyorum tekrar 😔
RuveydaYasin ogluileannesi inancını kaybetme lütfen dua edeceğim inşallah hayırlısıyla olur ben İnanıyorum❤️
Zeynepmerve15 ogluileannesi yok canım ya adetten önce başım ağrır bugün başım ağrıyor ondan mı bilmiyorum. Rüya görüyorum hamile olduğumu vs. Bilinç altı çok taktığım için sanırım. Kendimi halsiz hissediyorum birde bugün sıcak basması yaşıom nedendir bilmem hayırlısı senin var mı
Zeynepmerve15 ogluileannesi aslında günleri takip etmemek belirti aramamak lazım ya geçen hafta görümcem 3. Çocuğuna 6 haftalık gebe olduğunu öğrendi 35 günde adet gördüğü için önemsememiş bakmış gelen giden yok test yapmış direk çift çizgi süpriz olmuş yani bende öle olmak istiyorum ama elimde değil 😕
ogluileannesi Zeynepmerve15 canım o 3. Çocuğu olduğu için öyledir biz daha ilki bulamadık 🥺 zaten herşey kafada bitiyor düşünmezsen stres yapmazsan kalıyorsun.
Zeynepmerve15 ogluileannesi aynen öyle ama ben beceremiyorum takmamayı Allah bize de nasip eder inşallah