Sies Merhaba henüz 7 haftalık hamileyim doktorum bebeğin sağda döllendiğini söyledi ve bunu duyanlar kesin erkek diyor bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Sies Masum Solda hem erkek hem kız oluyormuş ama sağda sadece erkek diyorlar🙈ama inşallah öyledir gönlüm kızdan yana💕
OktayMeltemSahin Sies bence gönlünüz sağlıklı hayırlı bir evlat olmasından yana olsun öncelikli olarak Allah zaten kalbine göre verir.
Ekim Ben onu şöyle biliyorum kişi ilişkiden snra sağ tarafına yatarsa erkek sol tarafına yatarsa kız oluyo diye biliyorum
Bulut2018 Cinsiyeti belirleyen kadın değil erkek sağda veya solda hiç fark etmiyor benimki solda ve erkek
deletedmom99 Benim kızm da sağ da allah askna boyle seylere inanmayn rabbim ne isterse o olur senin sag yumurtlgnla sol la alkasi yok erkekten gelen sperm belirliyo boyle dusunup kendinizi erkek bebege kaptrp sonrdan hayal krklgna ugramayn😘
Sies OktayMeltemSahin orası öyle tabi önce sağlıklı ve imanlı olsun sonrası rabbimin takdiri ama insan da merak ediyor🙈
TugbaLafci Sies benimde aynı şekilde soldaki yumurta erken çatlamıştı alttan muayenede doktor sağ yumurtalık çatlamamış 2-3 güne çatlar hamile kalabilirsin demişti o zaman hamile kaldım oğlum olacak inşallah 35 haftalık olduk 🤗🤗