Cnnsmy Bugün 39. Haftamıza geldik kontrolüm vardı ve doktor keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi🤦🏼♀️40a kadar gelmezse bikaç gün daha bekleyip sonra sezeryan dedi. Madem buraya yazan doğuruyormuş denemekte fayda var dedim 😁
Gizemtsn1 Cnnsmy benimde 39 hafta ve daha bebek kanalda degil hiç bir belirti yok ama doktor ısrarla bekliyo bu gidişle 41 i görürüm:(
Dilbenur-ok12 Cnnsmy bende yarin 41 haftalık olacam suniyle başlatacaklar galiba hiçbir belirtim yok ne açıklık ne su ne nişan nede SANCI 🤦🏼♀️
Cnnsmy Gizemtsn1 Dilbenur-ok12 benim doktorum suniye sıcak bakmıyor sonuç vermeyebilir sezaryene kalırsa yine boşuna zorlamış oluruz dedi 40 ını 3 yada 5 gün geçince sezaryenle alırız dedi ama ben normal olsun bi an önce kendi gelsin istiyorum ama tık yok bendede açıklıkta 37 den beri 1 cmde kaldı ebe merdiven in çık evde egzersiz yap dedi
Dilbenur-ok12 Cnnsmy vallahi benim 10-15 gündür yapmadığım kalmadı 3 yaşında yiğenim var onunla parkta bile oynadım kaydırak merdivenler spor aletleri ona rağmen hiçbir belirtim olmadı inşallah beni de suniyle uğraştırmaz