RuveydaYasin Kızlar benim canım aşırı cips istiyor ve kendimi tutamadan yiyorum biliyorum çok zararlı ama araya zaman koyuyorum tabi üst üste yemiyorum sizce çok mu kötü birşey yapıyorum 🥺🥺
Zeynoveannesi RuveydaYasin valla cipste yiyorum kola da içiyorum çikolata da yiyorum 😂 hergün hergün olmasa da ara ara yiyorum kendimizi bu kadr kasmaya gerek yok bence. Yememem lazım psikolojisiyle kendimizi daha çok strese sokuyoruz ye gitsin düşünme 🙄Bu yiyecekler hamile olsakta olmasakta zararlı 😂abartmadan yiyorum bende hepsini 🙄nolmuş yani 😂
balyanakoglum RuveydaYasin tartıda öyle bir kilo olarak dönüyor ki 😖 hamile olmasak o kadar yemek çabuk etki etmiyor ama hamile olunca tartıda hemen fazla çıkıyor
RuveydaYasin Mineust benimde bir ara aşırı çekti bir kere içtim daha da içmedim bir onda durdum galiba 😅
cansugrn Mineust normalde hamile kalmadan önce icerdm kola ama ilk 3 ay agzimin tadi hic yoktu kolayi da icemedm bi daha canim istemedi bi yudum icince de tadini da alamyrm hic. Güzel bi seye vesile oldu😊
RuveydaYasin 🥺🥺 normalde bu kadar tüketmem ama hamile kaldığımdan beri sanki daha çok istiyor çabalayacağım başka çarem yok bir de kaşıntılarım başladı ayaklarım göbeğim 😕
cansugrn RuveydaYasin aman dikkat et şeker arttigi icin kasinti olabilir doktoruna da sor kontrollu ye😊
RuveydaYasin Hamile kalmadan önce yüzümde hiç sivilce yoktu şimdi suratım sivilce kaynıyor sizce normal mi 🤔
RuveydaYasin MihricanA hahahahahahah ben linçi eşimden yiyiyorum 😅 yeme yeme diyip duruyor fazlası zarar diye ama sonuç ben 😅
cansugrn Zeynoveannesi yani normalde de herkes icin zararli dedigin gibi ki herseyin fazlasi zarar zaten kararinda olunca sorun da yok😊
RuveydaYasin cansugrn yok canım ondan değil ben çok Nadir yiyorum o kadar üst üste yemiyorum bu hamile kaldığımdan itibaren başladı gitmiyor bir türlü ben hamile kalmadan önce çok yerdim etkilemezdi bile
MihricanA RuveydaYasin Valla ben canım ne isterse onu yiyorum abartmadan burger de yedigim oldu kola da ictim saglikli da beslendim keyfime gore 😂
cansugrn RuveydaYasin hmm o zaman hamilelikte olusan yükselen hormonlarla ilgili olabilir mi. Seker testi falan yaptirdn mi
RuveydaYasin MihricanA bende çok kasmıyorum zarar tabi ki vermek istemem ama canım çekti mi de yiyorum