Donmez Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim artık yemek yemek , yemek görmek , bulaşık görmek, yemek yapmak, mutfağa girmek istemiyorum bunları yapmaktan miğdem bulanıyor kötü koku geliyor ne yapabilirim ☹️
NefesDeniz Donmez Aynı yollarsan bir çoğumuz geçtik. Ben bu evde niye mutfak var diye söylendiğimi bilirim :) 6.hafta başladı mide bulantılarım çok çok kötüydü hemen doktoruma söyledim zofer 8mg her sabah uyanır uyanmaz içiyordum çok iyi geliyordu. Ama bazı günler iyice artıyordu o dönemlerde de serum takıldı hep anneciğim sağolsun hemen imdadıma yetişmişti bizde kaldı yemeklerimizi filan yaptı bana genelde bol limonlu çorbalar çok iyi geldi maden suyu çok iyi geldi aklınızda olsun. 13.haftamda geçti şükür bulantılarım darısı başınıza..doktorunuza söyleyin size uygun ilaç verecektir çekmeyin bu zorluğu
Mervetekmn Donmez bende oyleydım tek çözüm mutfağa girmemek ben öyle yaptım nerdeyse 2ay mutfağa gıtmedım bi su almaya gıttım yanı yapacak bişe yok mecburen
RuveydaYasin Bende aynı sen gibiydim şimdi 3.ayım çok şükür geçti benim eşim yaptı yemekleri evi temizledi başka türlü olmuyordu çünkü